Povezane vesti
Pojedine ulice na Telepu bez vode
Dnevnik 18.03.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti Šarplaninska ulica (od Ulice Ćirila i Metodija do Ulice Stanoja Glavaša), deo Ulice Feješ Klare, kao i Pitagorina ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe… »
Deo Telepa bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 18.03.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas u Novom Sadu do 15 sati biti Šarplaninska ulica (od Ulice Ćirila i Metodija do Ulice Stanoja Glavaša), deo Ulice Feješ Klare, kao i Pitagorina ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za… »
Gagarinova bez vode do 14 sati
RTV 18.03.2020
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Gagarinova ulica. Kako je saopštilo JKP "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad, postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
JKP Vodovod i kanalizacija: Gagarinova bez vode
Dnevnik 18.03.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Gagarinova ulica u Novom Sadu, javljaju iz Sektora za vodovod JKP „Vodovod i kanalizacija“. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Gagarinova ulica bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 18.03.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Gagarinova ulica u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Reakcije na izjavu Snežane Paunović: Smena, osude i krivična prijava
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 77 povezanih
Macut i Mali razgovarali o javnim finansijama, akcizama i merama za zaštitu standarda građana
NIN pre 7 satijoš 32 povezane
Više stotina Novosađana protestovalo zbog brutalnog prebijanja petnaestogodišnjaka, kolona krenula ka PU Novi Sad
Moj Novi Sad pre 30 minutajoš 49 povezanih
Problem za Argentinu pred finale SP, FIFA reaguje zbog transparenta koji je podigao prašinu
Dnevnik pre 3 satajoš 161 povezana
Đurić u Vašingtonu na ministarskoj konferenciji o političkom nasilju i terorizmu
Beta pre 2 satajoš 23 povezane