Повезане вести

"Јављају ми из: Италије... Људи паниче!" Црногорски кошаркаш открио детаље из најугроженије европске државе

"Јављају ми из: Италије... Људи паниче!" Црногорски кошаркаш открио детаље из најугроженије европске државе

Спортал блиц 18.03.2020
Један је од играча који је обележио овогодишње такмичење у АБА лиги. Нимало случајно, јер је од момка кога су у почетку препознавали само по идентичном имену и презимену са једним дугогодишњим српским репрезентативцем, дошао… »
Марко Симоновић: Најбољи потез у каријери је долазак у Мегу!

Марко Симоновић: Најбољи потез у каријери је долазак у Мегу!

Хот спорт 18.03.2020
Један је од играча који је обележио овогодишње такмичење у АБА лиги. Нимало случајно, јер је од момка кога су у почетку препознавали само по идентичном имену и презимену са једним дугогодишњим српским репрезентативцем, дошао… »
Симоновић: Долазак у Мегу најбољи потез у каријери

Симоновић: Долазак у Мегу најбољи потез у каријери

Дневник 18.03.2020
БЕОГРАД: Кошаркаш Марко Симоновић изјавио је да му је долазак у Мегу најбољи потез у каријери и да је много напредовао откако је почео да ради са тренером Дејаном Милојевићем. Симоновић је један је од играча који је обележио… »
Симоновић: Сан ми је да заиграм у НБА, одрастао сам на причама о Шћепановићу

Симоновић: Сан ми је да заиграм у НБА, одрастао сам на причама о Шћепановићу

Моззарт спорт 18.03.2020
„Унапредио сам нападачки потенцијал и верујте ми све то је последица рада са Дејаном Милојевићем“. Један је од играча који је обележио овогодишње такмичење у АБА лиги. Нимало случајно, јер је од момка кога су у почетку… »

Вести дана »