Povezane vesti
Uklonite viruse i bakterije: Kako da na najjednostavniji način dezinfikujete svoj mobilni telefon
Blic 18.03.2020
Pored čestog pranja ruku, još jedna važna mera zaštite od širenja virusa podrazumeva i redovno čišćenje mobilnog telefona, kao aparata kojeg najčešće koristimo. Pred vama je kratko video uputstvo o bezbednom i pravilnom dizinfikovanju vašeg mobilnog… »
Ovako ćete pravilno dezinfikovati mobilni telefon: Potrebne su vam 2 stvari, ali ovo uradite na samom početku!
Kurir 18.03.2020
Pored čestog pranja ruku, još jedna važna mera zaštite od širenja virusa podrazumeva i redovno čišćenje mobilnog telefona, kao aparata kojeg najčešće koristimo. Kako hemikalije mogu oštetiti telefon, najbolje bi bilo da koristite sapun i vodu. Ono što je… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 7 minutajoš 5 povezanih

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Prelaz Rafa ostaje zatvoren: Izrael čeka da Hamas ispuni obaveze i vrati tela preminulih talaca
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana