Povezane vesti
“Nismo bili na litijama”: Suprug Crnogorke obolele od korone o glasinama koje se šire
Večernje novosti 18.03.2020
Dragi Vujačić napisao kroz šta prolazi njegova porodica u ovim trenucima, i negirao glasine, naglasivši da nisu bili na litijama. Nakon brojnih spekulacija u javnosti i društvenim mrežama javnosti se obratio Dragi Vujačić, čija supruga je… »
Muž zaražene crnogorke objasnio: Nismo bili ni na litiji ni na Šakovom koncertu, zgrožen sam neistinama koje kruže
Kurir 18.03.2020
Suprug jedne od žena obolelih od koronavirusa u Crnoj Gori, Dragi Vujačić, obratio se javnosti posle brojnih spekulacija. Njegovo obraćanje na Fejsbuku prenosimo u celosti: "Mojoj supruzi urađen je test i sinoć nam je javljeno da je pozitivna na… »
Suprug zaražene žene iz Crne Gore se obratio javnosti: "Na mrežama bolje znaju šta sam radio"
Telegraf 18.03.2020
Kako je rekao u avionu u kom su bili bilo je dosta ljudi iz Crne Gore. Suprug jedne od žena obolelih od korona virusa u Crnoj Gori D. V, obratio se javnosti nakon brojnih spekulacija. Njegovo obraćanje na Fejsbuku prenosimo u celosti: - Juče popodne je… »
Vesti dana »
Osmoro mrtvih pronađeno u garaži u Valensiji: Do tela ne mogu da dođu, očevici u šoku: "Voda je brzo tekla i odjednom su vrata popustila" (video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Vi ste ponos Srbije! Učenici Matematičke gimnazije osvojili šest zlatnih medalja na Olimpijadi znanja u Turskoj! (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Iran se navodno priprema da napadne Izrael uskoro sa teritorije Iraka
Danas pre 4 satijoš 1 povezana