Повезане вести

“Нисмо били на литијама”: Супруг Црногорке оболеле од короне о гласинама које се шире

“Нисмо били на литијама”: Супруг Црногорке оболеле од короне о гласинама које се шире

Вечерње новости 18.03.2020
Драги Вујачић написао кроз шта пролази његова породица у овим тренуцима, и негирао гласине, нагласивши да нису били на литијама. Након бројних спекулација у јавности и друштвеним мрежама јавности се обратио Драги Вујачић, чија… »
Муж заражене црногорке објаснио: Нисмо били ни на литији ни на Шаковом концерту, згрожен сам неистинама које круже

Муж заражене црногорке објаснио: Нисмо били ни на литији ни на Шаковом концерту, згрожен сам неистинама које круже

Курир 18.03.2020
Супруг једне од жена оболелих од коронавируса у Црној Гори, Драги Вујачић, обратио се јавности после бројних спекулација. Његово обраћање на Фејсбуку преносимо у целости: "Мојој супрузи урађен је тест и синоћ нам је јављено да… »
Супруг заражене жене из Црне Горе се обратио јавности: "На мрежама боље знају шта сам радио"

Супруг заражене жене из Црне Горе се обратио јавности: "На мрежама боље знају шта сам радио"

Телеграф 18.03.2020
Како је рекао у авиону у ком су били било је доста људи из Црне Горе. Супруг једне од жена оболелих од корона вируса у Црној Гори Д. В, обратио се јавности након бројних спекулација. Његово обраћање на Фејсбуку преносимо у… »

Вести дана »