Povezane vesti
“Nismo bili na litijama”: Suprug Crnogorke obolele od korone o glasinama koje se šire
Večernje novosti 18.03.2020
Dragi Vujačić napisao kroz šta prolazi njegova porodica u ovim trenucima, i negirao glasine, naglasivši da nisu bili na litijama. Nakon brojnih spekulacija u javnosti i društvenim mrežama javnosti se obratio Dragi Vujačić, čija supruga je zaražena… »
Muž zaražene crnogorke objasnio: Nismo bili ni na litiji ni na Šakovom koncertu, zgrožen sam neistinama koje kruže
Kurir 18.03.2020
Suprug jedne od žena obolelih od koronavirusa u Crnoj Gori, Dragi Vujačić, obratio se javnosti posle brojnih spekulacija. Njegovo obraćanje na Fejsbuku prenosimo u celosti: "Mojoj supruzi urađen je test i sinoć nam je javljeno da je pozitivna na COV19… »
Suprug zaražene žene iz Crne Gore se obratio javnosti: "Na mrežama bolje znaju šta sam radio"
Telegraf 18.03.2020
Kako je rekao u avionu u kom su bili bilo je dosta ljudi iz Crne Gore. Suprug jedne od žena obolelih od korona virusa u Crnoj Gori D. V, obratio se javnosti nakon brojnih spekulacija. Njegovo obraćanje na Fejsbuku prenosimo u celosti: - Juče popodne je… »
Vesti dana »
(Mape) stiže obilan sneg, napadaće i 25 cm, a onda šok obrt! Temperatura će oscilirati za skoro 30 stepeni za samo 24 sata, evo šta nas čeka do marta
Blic pre 35 minutajoš 29 povezanih
Bez ustupaka za vozače kamiona sa Zapadnog Balkana, savet Evropske komisije da za sada koriste postojeće mehanizme
RTS pre 2 satajoš 20 povezanih
Ministarstvo finansija za Insajder o akvarijumu: Barijera oko Parka Ušće zbog bezbednosti građana, turska firma angažovana po međudržavnom sporazumu
Insajder pre 5 satijoš 13 povezanih
Stejt department: Rubio u Bratislavi i Budimpešti o nuklearnoj saradnji sa SAD
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih