Повезане вести

Апел Влаховића из Фиренце: Морате да слушате савете

Апел Влаховића из Фиренце: Морате да слушате савете

Н1 Инфо 18.03.2020
Нападач Фиорентине Душан Влаховић први је српски и један је од првих фудбалера који је био позитиван на коронавирус у италијанској Серији А. Двадесетогодишњак је од 13. марта у изолацији, а у разговору за Спорт Клуб поручује да… »
Влаховић: Одлично сам, апелујем да останете код куће

Влаховић: Одлично сам, апелујем да останете код куће

Дневник 18.03.2020
ФИРЕНЦА: Млади српски фудбалер из Фиорентине Душан Влаховић, који је међу првима био позитиван на корона вирус, изјавио је да се осећа одлично и апеловао ан све у Србији да остану код куће. "Тренутно се осећам супер, пре свега… »
Српски играч заражен вирусом корона дао први интервју из карантина: Влаховић открио како је све изгледало и послао посебну…

Српски играч заражен вирусом корона дао први интервју из карантина: Влаховић открио како је све изгледало и послао посебну…

Вечерње новости 18.03.2020
Неопходно је стрпљење и све ће бити у реду. Бићу у изолацији још 10 дана, предвиђено 14 -рекао је млади српски фудбалер. Млади фудбалер Душан Влаховић је први српски спортиста који је заражен вирусом корона. До сада се играч… »
Влаховић: Одлично се осећам, будите стрпљиви и придржавајте се правила

Влаховић: Одлично се осећам, будите стрпљиви и придржавајте се правила

Данас 18.03.2020
Фудбалер Фјорентине Душан Влаховић рекао је данас да се одлично осећа и да се опоравља од корона вируса и позвао је на стрпљење и приџавање правила надлежних. „Осећам се супер, одлично сам. Имао сам симптоме само један дан и… »

Вести дана »