Повезане вести
Холандски министар здравља колабирао у парламенту
Вечерње новости 19.03.2020
Холандски министар здравља, 56-годишњи Бруно Бруинс данас је у парламенту у Хагу пао у несвест, због, како се наводи, премора од вишенедељне борбе са вирусом корона. Холандски министар здравља, 56-годишњи Бруно Бруинс данас… »
Министар здравља Холандије се онесвестио током састанка: Исцрпљен сам
Н1 Инфо 19.03.2020
Холандски министар здравства и спорта Бруно Бруинс изгубио је свест током састанка Доњег дома Парламента Холандије, на којем се разговарало о мерама против ширења корона вируса у земљи. Бруинс је пао на под током састанка те… »
Холандски министар здравља се срушио усред седнице о корони: Онесвестио сам се од исцрпљености (видео)
Курир 19.03.2020
Како у Холандији има више од 2.000 заражених коронавирусом, министар здравља Бруно Бруинс није више могао да се избори са притиском и стресом, па се онесвестио током седнице Парламента. Бруинс је на мети великих критика јер… »
ВИДЕО: Холандски министар здравља се онесвестио током састанка о вирусу корона
Радио 021 19.03.2020
Министар здравља и спорта у Холандији Бруно Бруинс онесвестио се током састанка Доњег дома парламента ове земље на којем се разговарало о мерама против ширења вируса корона. Холандија се протеклих дана бори са више од 2.000… »
Холандском министру позлило током дискусије о корона вирусу (видео)
Блиц 18.03.2020
Холандски министар за здравствену негу Бруно Бруинс накратко се онесвестио током дискусије у парламенту о вирусу корона. Бруинс је пао из говорнице док је слушао питања и потом су му помогле колеге министри. Министар је узео… »
Вести дана »
Злочин у Рибникару: Апелациони суд укинуо пресуде Кецмановићима
Радио 021 пре 58 минутајош 26 повезаних
РГЗ: Катастар поступа у складу са законом, не одлучујумо ми о укидању заштите
Бета пре 23 минутајош 23 повезане
Нови мировни план Сад за Украјину: Како ствари стоје и шта треба пратити
Слободна Европа пре 1 сатјош 81 повезана