Povezane vesti
Holandski ministar zdravlja kolabirao u parlamentu
Večernje novosti 19.03.2020
Holandski ministar zdravlja, 56-godišnji Bruno Bruins danas je u parlamentu u Hagu pao u nesvest, zbog, kako se navodi, premora od višenedeljne borbe sa virusom korona. Holandski ministar zdravlja, 56-godišnji Bruno Bruins danas je u parlamentu u Hagu… »
Ministar zdravlja Holandije se onesvestio tokom sastanka: Iscrpljen sam
N1 Info 19.03.2020
Holandski ministar zdravstva i sporta Bruno Bruins izgubio je svest tokom sastanka Donjeg doma Parlamenta Holandije, na kojem se razgovaralo o merama protiv širenja korona virusa u zemlji. Bruins je pao na pod tokom sastanka te je uz pomoć kolega ustao… »
Holandski ministar zdravlja se srušio usred sednice o koroni: Onesvestio sam se od iscrpljenosti (video)
Kurir 19.03.2020
Kako u Holandiji ima više od 2.000 zaraženih koronavirusom, ministar zdravlja Bruno Bruins nije više mogao da se izbori sa pritiskom i stresom, pa se onesvestio tokom sednice Parlamenta. Bruins je na meti velikih kritika jer mnogi smatraju da se njegova… »
VIDEO: Holandski ministar zdravlja se onesvestio tokom sastanka o virusu korona
Radio 021 19.03.2020
Ministar zdravlja i sporta u Holandiji Bruno Bruins onesvestio se tokom sastanka Donjeg doma parlamenta ove zemlje na kojem se razgovaralo o merama protiv širenja virusa korona. Holandija se proteklih dana bori sa više od 2.000 potvrđenih slučajeva… »
Holandskom ministru pozlilo tokom diskusije o korona virusu (video)
Blic 18.03.2020
Holandski ministar za zdravstvenu negu Bruno Bruins nakratko se onesvestio tokom diskusije u parlamentu o virusu korona. Bruins je pao iz govornice dok je slušao pitanja i potom su mu pomogle kolege ministri. Ministar je uzeo gutljaj vode i napustio je… »
Vesti dana »
Skupština potvrdila više odluka: Izabrani predsednik i članovi Saveta RATEL-a
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
Srbin povređen tokom leta avionom prebačen u bolnicu u Solunu
Politika pre 56 minutajoš 47 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije
Euronews pre 10 minutajoš 56 povezanih
Srbija ponovo snižava akcize na gorivo zbog rasta cena nafte
Bloomberg Adria pre 51 minutajoš 29 povezanih