Повезане вести
Марко није хтео да прича са луном, а она се изјадала: У свом овом хаосу, он је моја кочница! (видео)
Курир 19.03.2020
Луна Ђогани је након безуспешног разговора са Марком Миљковићем, отишла код Дрвета мудрости. "Нисам ништа боље од јутрос од када смо причали. Ово су неке ствари мало теже које не могу тако брзо да прођу", почела је Луна… »
Луна у сузама после бежања и драме са мајком и марком: Ја сам због њега овде дошла! Нико се не бори за мене! (видео)
Курир 19.03.2020
Луна Ђогани легла је након што је покушала да побегне са имања, а отац је покушавао да је утеши. Након што је Марко Миљковић одлучио да ипак легне и спава, Гаги је то пренео Луни, због чега се она веома растужила. Луна није… »
Луна Ђогани бежи из задруге: Ударала у капију лопатом из све снаге, хтела да је развали, помогао јој и он
Блиц 19.03.2020
Луна Ђогани хтела је да побегне са велелепног имања у Шимановцима након што су је отац Гаги Ђогани и дечко Марко Миљковић убедили да побегне. Луна је лопатом ударала у капију, а Гаги је чак у једном тренутку пришао да јој… »
Вести дана »
Поздрав војводе Шешеља гимназијалцима: Четничким песмама на Дијану Хрку
Време пре 9 минутајош 41 повезана
Вучић о Извештају ЕК: „Ви сте рекли да је то огледало, ја бих рекао да је то ваше мишљење“
Данас пре 1 сатјош 21 повезана
Временска прогноза Србије 6. новембар 2025: киша на истоку се појачава, ведро на северу и западу
Наслови.аи пре 16 минутајош 23 повезане
Дијана Хрка са сузама у очима дочекује средњошколце који су дошли да је подрже
Нови магазин пре 39 минутајош 19 повезаних
Роквић о Генералштабу: Власт изградњу станова и хотела правда изградњом меморијала код спа центра
Н1 Инфо пре 2 сатајош 16 повезаних