Povezane vesti
Pozajmila sam pare, nisam imala šta da jedem! Kija Kockar mi uništava život: Luna oplela po bivšoj suparnici!
Kurir 19.03.2020
Luna Đogani je iznela niz tvrdnji o svojim nastupima i teškom životu spoljnom svetu, pa je otkrila da joj je Marko pozajmljvao pare za hranu jer su joj nastupi propali. Pevačica je u sve umešala Kristinu Kiju Kockar, koja je navodno sabotira. "Nisam… »
"Nisam imala šta da jedem, nastupi su mi propali": Luna Đogani ima dokaze da je Kija sabotira, otkrila šok detalje iz spoljnog…
Blic 19.03.2020
Luna Đogani je sinoć iznela niz tvrdnji o svojim nastupima i teškom životu spoljnom svetu , te kako tvrdi zbog navodnog sabotiranja od strane Kristine Kije Kockar su joj nastupi propali i Marko joj je pozajmljvao pare za hranu. Vidno iznervirana Luna… »
Vesti dana »
Postizborna neizvesnost u Kuli: Jedan mandat deli vlast i opoziciju, studentska lista najavljuje moguće podnošenje krivičnih prijava (VIDEO)
Insajder pre 13 minutajoš 37 povezanih
BLOG UŽIVO: Rubio: Ciljevi u će biti ostvareni za „nekoliko nedelja, a ne meseci“, Tramp potvrdio da pregovara sa Kalibafom, NATO oborio raketu iznad Turske
Insajder pre 38 minutajoš 58 povezanih
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 4 satijoš 23 povezane