Povezane vesti
Pozajmila sam pare, nisam imala šta da jedem! Kija Kockar mi uništava život: Luna oplela po bivšoj suparnici!
Kurir 19.03.2020
Luna Đogani je iznela niz tvrdnji o svojim nastupima i teškom životu spoljnom svetu, pa je otkrila da joj je Marko pozajmljvao pare za hranu jer su joj nastupi propali. Pevačica je u sve umešala Kristinu Kiju Kockar, koja je navodno sabotira. "Nisam… »
"Nisam imala šta da jedem, nastupi su mi propali": Luna Đogani ima dokaze da je Kija sabotira, otkrila šok detalje iz spoljnog…
Blic 19.03.2020
Luna Đogani je sinoć iznela niz tvrdnji o svojim nastupima i teškom životu spoljnom svetu , te kako tvrdi zbog navodnog sabotiranja od strane Kristine Kije Kockar su joj nastupi propali i Marko joj je pozajmljvao pare za hranu. Vidno iznervirana Luna… »
Vesti dana »
Ovo su heroji koji spasavaju Srbiju: Monteri po mećavi rizikuju svoje živote da bi pomogli ljudima, Ivanjica dobila struju (FOTO)
RINA pre 57 minutajoš 40 povezanih
„Jedna povreda može da promeni život“: Iz Hitne pomoći apeluju da se bez preke potrebe ne izlazi na led
Danas pre 2 satajoš 41 povezana
Horor u Iranu! Raste broj žrtava protesta, više od 500 mrtvih!
Telegraf pre 56 minutajoš 31 povezana
Ledeni dan u Srbiji - vanredno u 11 opština, evakuisano 37 osoba, u Ivanjici bez struje još 900 potrošača
RTV pre 7 minutajoš 57 povezanih
Velika Britanija pregovara sa evropskim saveznicima o slanju trupa na Grenland
Vesti online pre 5 satijoš 27 povezanih