Повезане вести
Суботица без заражених, али спремна за сваку ситуацију
Суботица.цом 19.03.2020
После првозараженог пацијента из Бачке Тополе, који је био смештен у суботичку Општу болницу, у нашем граду још увек нема потврђених случајева оболелих од вируса корона. И поред тога, мере опреза подигнуте су на највиши могући… »
Нове мере и бројеви телефона у Апатину
РТВ 19.03.2020
АПАТИН - Општински штаб за ванредне ситуације у Апатину је пооштрио првоуведене мере у ванредној ситуацији за рад свих угоститељских објеката. Нова наредба од данас је да се власницима угоститељских објеката рад смањује за два… »
Стара Пазова: Важни телефони за време ванредног стања
РТВ 19.03.2020
СТАРА ПАЗОВА - Штаб за ванредне ситуације општине Стара Пазова апелује на грађане да се грађани јаве путем броја телефона 022/311-999 и 022/310-170 (локал 105) уколико имају питања везана за начин функционисања и рада јавних… »
Оснива се ситуациони центар у Бачком Петровцу
Дневник 19.03.2020
БАЧКИ ПЕТРОВАЦ: Штаб за ванредне ситуације Општине Бачки Петровац донео је одлуку о затварању свих пијаца на територији општине, одржавању свих спортских такмичења, културних манифестација, као и да се сахране одржавају у… »
Рад угоститеља у Ковачици од 8 до 18 сати
Дневник 19.03.2020
КОВАЧИЦА: Штаб за ванредне ситуације Општине Ковачица замолио је старије суграђане да се што мање крећу и не треба да се брину, јер ће у наредних 48 сати бити оформљени кол-центри како би се изашло у сусрет свим старијим… »
Волонтерски кол-центар за старије суграђане у Карловцима
Дневник 19.03.2020
Општински штаб за ванредне ситуације у Сремски Карловцима на јучерашњој седници, другој по реду од проглашења ванредног стања у Србији ради спречавања ширења коронавируса, донео је одлуку о успостављању волонтерског… »
Вести дана »

Јовановић апелује на Звезду: "Волео бих више домаћих играча, ја сам био странац и знам..."
Спортске.нет пре 1 сатјош 17 повезаних

Гореће и небо и асфалт, а кошава ће бити олујне јачине! Попаљени аларми за целу Србију, а ево шта се за викенд кува У атмосфери
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Марко Ђурић на састанку са америчким конгресменом разговарао о партнерству Србије и САД
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана