Povezane vesti
Razmišljam ovo da uradim! Ana Bekuta priznala kako dane provodi u izolaciji! Mrka ne izlazi iz kuće, a evo šta sluša!
Kurir 19.03.2020
Ana Bekuta dane provodi u svom domu u izolaciji, pa je priznala kako provodi vreme. "Ja sam na terasi, završavama jutarnju kafu i dok slušam kako se italijani solidarišu u ovim teškim trenucima razmišljam. Ja pratim jednu Italijanku i njen muž skoro… »
Zbog onoga što je Ana Bekuta rekla u jutarnjem Jovana odmah reagovala: "ne, to nije sramota" i ima poruku za celu Srbiju u…
Blic 19.03.2020
U Jutarnjem programu na Prvoj televiziji, uključili se pevačica Ana Bekuta koja je otkrila kako provodi dane u izolaciji. - Ja sam na terasi, završavama jutarnju kafu i dok slušam kako se italijani solidarišu u ovim teškim trenucima razmišljam. Ja pratim… »
Vesti dana »
Poslednja provera ima li pacova na "kruzeru smrti" pre evakuacije putnika! Španski lekari ušli na brod na kojem je troje ljudi umrlo od andskog soja hantavirusa
Kurir pre 31 minutajoš 32 povezane
Prvi tanker sa gasom prošao kroz Ormuz, konačno izvoz iz regiona od početka rata
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Iran: Brodovi iz zemalja koje podržavaju sankcije SAD neće moći kroz Ormuski moreuz
RTV pre 51 minutajoš 9 povezanih