Повезане вести

Били Берон са породицом напустио Београд, да ли и Црвену звезду?

Били Берон са породицом напустио Београд, да ли и Црвену звезду?

Мондо 19.03.2020
"Недостајаће ми, као и сјајни пријатељи које смо овде стекли. Идемо на следеће поглавље", додао је амерички бек и оставио много разлога звездашима да посумњају у то да ће га видети поново у црвено-белом. "Недостајаће ми, као и… »
Берон: Многе ствари не могу да се потврде, можда ми САД не дозволе повратак у Србију!

Берон: Многе ствари не могу да се потврде, можда ми САД не дозволе повратак у Србију!

Хот спорт 19.03.2020
У појединим београдским медијима недавно се појавила информација да је Берон завршио своју мисију у Београду, иако је још под уговором. Американац објашњава ситуацију. Кошаркашки став, мека рука, брзина и борбеност… »
Берон: Не могу да кажем да ли се враћам у Србију... Можда ме моја држава не пусти

Берон: Не могу да кажем да ли се враћам у Србију... Можда ме моја држава не пусти

Моззарт спорт 19.03.2020
"Кошарка сада није толико битна", поручио амерички шутер. Опроштајна порука супруге Билија Берона - Валори, узнемирила је звездашку јавност. Из тих њених речи - “Београд нас је третирао добро. Недостајаће ми, као и сјајни… »

Вести дана »