Povezane vesti
Ne misle samo na sebe, već i na klub: Fudbaleri Borusije pristali na smanjene plate!
Hot sport 19.03.2020
Korona virus dobro je uzdrmao fudbalsku planetu, a klubovi sada strahuju za svoju egzistenciju, jer su ostali bez prihoda od karata i TV prava. Budžeti klubova su sada preopterećeni obavezama, a prihoda nema. Borusija iz Menhengladbaha pitala je igrački… »
Bravo! Sjajan potez fudbalera Menhengladbaha u borbi protiv pandemije!
Sportske.net 19.03.2020
Ljudine! Fudbaleri nemačkog kluba Borusija Menhengladbah prihvatili su danas smanjenje plata zbog pandemije korona virusa. "Veoma sam ponosan na momke. Ovo je jasan znak da mi u Borusiji ostajemo zajedno u dobrim i lošim vremenima", rekao je sportski… »
Vesti dana »

(Video) Ponovo se razbuktava rat čiji kraj je slavio čitav svet: Tramp se hitno oglasio, narednih 30 dana je ključno: "Ako to ne učine..."
Blic pre 24 satajoš 65 povezanih

Francuske vlasti objavile spisak ukradenih dragocenitosti iz Luvra: Pogledajte kako izgledaju FOTO
Nova pre 3 satajoš 54 povezane

Amorim blista posle velikog trijumfa na Enfildu: Najveća pobeda u mojoj karijeri...
Kurir pre 9 minutajoš 57 povezanih

"Prihvati dogovor ili se suoči sa uništenjem": Isplivali šokantni detalji sastanka Trampa i Zelenskog
Telegraf pre 24 satajoš 22 povezane