Povezane vesti

I večeras aplauz podrške lekarima (VIDEO)

I večeras aplauz podrške lekarima (VIDEO)

Dnevnik 19.03.2020
NOVI SAD: Tačno u 20 časova, i večeras su brojni Novosađani izašli na svoje terase i prozore, te aplaudirali medicinskim radnicima u znak podrške i solidarnosti. Poziv na ovakav vid potekao je sa društvenih mreža i bilo je lepo videti da se toliko… »
I večeras aplauzi za medicinske radnike

I večeras aplauzi za medicinske radnike

RTV 19.03.2020
NOVI SAD - Građani Novog Sada i drugih mesta u Srbiji i večeras su aplauzom pozdravili medicinske radnike u znak podrške za njihovo angažovanje u borbi protiv korona virusa. Na društvenim mrežama već su objavljeni video-snimci iz Novog Sada… »
Ovo je Srbija! Zajedno ćemo pobediti i najopasnijeg protivnika! Srbija se i večeras aplauzom poklonila lekarima! (video)

Ovo je Srbija! Zajedno ćemo pobediti i najopasnijeg protivnika! Srbija se i večeras aplauzom poklonila lekarima! (video)

Kurir 19.03.2020
I večera su u 20 sati građani širom Srbije sa svojih balkona i prozora aplauzima dali podršku svim lekarima i medicinskom osoblju. koji se lavovski bore sa koronavirusom. Ovako je sinoć Srbija pozdravila svoje komšije, zemljake, drugare koji su sada… »
VIDEO: Novosađani i večeras aplaudirali medicinarima

VIDEO: Novosađani i večeras aplaudirali medicinarima

Radio 021 19.03.2020
Gromoglasan aplauz i zvižduci kao podrška medicinarima mogli su se čuti i večeras u 20 časova širom Novog naselja, Limana, Detelinare, Adica, Satelita, Sajma, Telepa, Podbare i drugih delova Novog Sada. Sa terasa i prozora građani su aplaudirali… »
Zbog naših aplauza i oni plaču: Lekari, epidemiolozi i medicinske sestre širom Srbije kažu hvala i ostanite i dalje kod…

Zbog naših aplauza i oni plaču: Lekari, epidemiolozi i medicinske sestre širom Srbije kažu hvala i ostanite i dalje kod…

Blic 19.03.2020
Jutros me je pozvala moja drugarica i pitala da li sam čula aplauz. Rekla mi je: “Ja sam sinoć sa balkona aplaudirala za tebe”. Ponovo sam se rasplakala, rekla nam je medicinska sestra Vera Gladović iz Šapca kada smo je pitali kako je doživela… »
Srbijo, hvala za aplauz: Ovako su naši lekari pozdravili svoj narod! #nema predaje

Srbijo, hvala za aplauz: Ovako su naši lekari pozdravili svoj narod! #nema predaje

Kurir 19.03.2020
Dan posle gromoglasnog aplauza koji je odjeknuo Srbijom sinoć u 20 časova, oglasili su se i naši lekari iz svih delova zemlje izražavajući zahvalnost za ljubav i podršku u teškim trenucima. Ovako je sinoć Srbija pozdravila svoje komšije… »
Medicinski tehničar iz Urgentnog centra: "Odjednom nemaš tu planinu samopouzdanja na leđima koja te nosi, ali poraz ne…

Medicinski tehničar iz Urgentnog centra: "Odjednom nemaš tu planinu samopouzdanja na leđima koja te nosi, ali poraz ne…

Blic 19.03.2020
Oni su uvek na prvoj liniji borbe, nemaju plašt, nemaju supermoći - osim velikog znanja i požrtvovanja - doktori, medicinsko osoblje, naša i prva i poslednja odbrana od korona virusa. Nakon slika i video snimaka lekara iz Španije i Kine, nakon… »
Cela Srbija aplaudira našim lekarima i zdravstvenim radnicima: Najemotivniji trenutak od kada se borimo sa korona virusom…

Cela Srbija aplaudira našim lekarima i zdravstvenim radnicima: Najemotivniji trenutak od kada se borimo sa korona virusom…

Blic 18.03.2020
Tačno u osam večeras u Srbiji je počeo policijski čas, ali nešto daleko lepše počelo je da se organizuje još jutros, pa je tako umesto razglasa i sirena Beogradom odjeknuo aplauz! Širom Beograda, ali i drugih gradova građani su preko društvenih… »
Srbija je večeras aplaudirala medicinarima koji se bore protiv korone: Ovi snimci će vam naterati suze na oči (video)

Srbija je večeras aplaudirala medicinarima koji se bore protiv korone: Ovi snimci će vam naterati suze na oči (video)

Večernje novosti 18.03.2020
Srbija je večeras aplaudirala svim medicinarima koji se bore sa korona virusom u našoj zemlji. Srbija je večeras aplaudirala svim medicinarima koji se bore sa korona virusom u našoj zemlji. Građani naše zemlje su se odazvali na poziv koji je kružio… »
Počela noćna zabrana kretanja u Srbiji, građani podržali zdravstveno osoblje (VIDEO)

Počela noćna zabrana kretanja u Srbiji, građani podržali zdravstveno osoblje (VIDEO)

Danas 18.03.2020
U Srbiji je u 20 sati počela da se primenjuje mera zabrane kretanja svim licima na teritoriji Srbije. Na pozive s društvenih mreža, građani u Beogradu su tačno u 20.00 sati počeli da s prozora i balkona aplaudiraju i kliču u znak podrške… »

Vesti dana »