Povezane vesti
Šef delegacije Crvenog krsta Kine: Italija ne čini dovoljno
Dnevnik 20.03.2020
MILANO: Sun Šuopeng, šef delegacije kineskog Udruženja Crvenog krsta koja je došla u Italiju da pomogne u epidemiji izavzavnoj korona virusom upozorio je tu zemlju da ne čini dovoljno da bi obuzdala širenje virusa. "Upravo smo stigli iz Kordobe, ali… »
"Ne znam o čemu razmišljate": Šef kineskog Crvenog krsta uputio prekor Italijanima kad je video šta se radi u Milanu u jeku…
Blic 20.03.2020
"Upravo dolazimo iz grada Kordobe, a ovde u Milanu, koji je najteže pogođen epidemijom, ustanovili smo da imate veoma labave mere predostrožnosti u gradu. Javni transport i dalje radi, ljudi se kreću okolo i okupljaju u hotelima. Video sam mnoge ljude… »
Vesti dana »

Dodikov advokat podneo zahtev Sudu BiH da njegov klijent zatvorsku kaznu "otkupi" novčanom
Insajder pre 30 minutajoš 40 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 27 povezanih

CiK BiH oduzeo mandat Dodiku, on poručio: O mojoj sudbini odlučivaće narod na referendumu
RTV pre 5 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane