Повезане вести

Декијев тренинг рапорт, има веома важну поруку за све нас!

Декијев тренинг рапорт, има веома важну поруку за све нас!

Спортске.нет 20.03.2020
Играчи Црвене звезде тренирају код куће. Фудбалери Црвене звезде поштују уредбу Владе Републике Србије о ванредном стању у држави али и план и програм рада код куће који им је задао стручни штаб на челу са тренером Дејаном… »
Дејан Станковић о томе како што мање изгубити на спремности играча...

Дејан Станковић о томе како што мање изгубити на спремности играча...

Спортске.нет 20.03.2020
Није могуће да играчи буду код куће и да остану максимално спремни. Он је похвалио фудбалере јер су озбиљно схватили све смернице. "Морам да их похвалим да су максимално озбиљно схватили све што смо им рекли, али и посебно јер… »
Станковић: Фудбалери раде по програму и све испуњавају

Станковић: Фудбалери раде по програму и све испуњавају

Дневник 20.03.2020
БЕОГРАД: Тренер Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је данас да у условима ванредног стања фудбалери раде код куће по плану и програму који су добили и да све максимално испуњавају. "Ми смо и пре увођења ванредног стања… »
Станковић: Играчи имају план рада, дисциплиновани су

Станковић: Играчи имају план рада, дисциплиновани су

Н1 Инфо 20.03.2020
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић каже да је стручни штаб у свакодневном контакту са играчима, који код куће спроводе програм рада. Суперлига Србије је стопирана, услед пандемије коронавируса. Црвено-бели су се, попут осталих… »
Станковић: Контролишемо играче до најситнијих детаља

Станковић: Контролишемо играче до најситнијих детаља

Моззарт спорт 20.03.2020
„Могу да их похвалим, јер су дисциплиновани“, поручио Звездин шеф стручног штаба. Нема назнака о наставку Суперлиге, јер је у јеку пандемија вируса корона, али фудбалери Црвене звезде и даље извршавају професионалне обавезе и… »
Станковић: Сви играчи имају план рада код куће, а ми их контролишемо до најситнијих детаља

Станковић: Сви играчи имају план рада код куће, а ми их контролишемо до најситнијих детаља

Хот спорт 20.03.2020
“Ми смо и пре увођења ванредног стања направили план како ће играчи и шта радити од куће ако до ове ситуације дође” – поручио је стратег црвено-белих. Фудбал је стао у већини земаља Европе због корона вируса, а фудбалери… »

Вести дана »