Повезане вести
Декијев тренинг рапорт, има веома важну поруку за све нас!
Спортске.нет 20.03.2020
Играчи Црвене звезде тренирају код куће. Фудбалери Црвене звезде поштују уредбу Владе Републике Србије о ванредном стању у држави али и план и програм рада код куће који им је задао стручни штаб на челу са тренером Дејаном… »
Дејан Станковић о томе како што мање изгубити на спремности играча...
Спортске.нет 20.03.2020
Није могуће да играчи буду код куће и да остану максимално спремни. Он је похвалио фудбалере јер су озбиљно схватили све смернице. "Морам да их похвалим да су максимално озбиљно схватили све што смо им рекли, али и посебно јер… »
Станковић: Фудбалери раде по програму и све испуњавају
Дневник 20.03.2020
БЕОГРАД: Тренер Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је данас да у условима ванредног стања фудбалери раде код куће по плану и програму који су добили и да све максимално испуњавају. "Ми смо и пре увођења ванредног стања… »
Станковић: Играчи имају план рада, дисциплиновани су
Н1 Инфо 20.03.2020
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић каже да је стручни штаб у свакодневном контакту са играчима, који код куће спроводе програм рада. Суперлига Србије је стопирана, услед пандемије коронавируса. Црвено-бели су се, попут осталих… »
Станковић: Контролишемо играче до најситнијих детаља
Моззарт спорт 20.03.2020
„Могу да их похвалим, јер су дисциплиновани“, поручио Звездин шеф стручног штаба. Нема назнака о наставку Суперлиге, јер је у јеку пандемија вируса корона, али фудбалери Црвене звезде и даље извршавају професионалне обавезе и… »
Станковић: Сви играчи имају план рада код куће, а ми их контролишемо до најситнијих детаља
Хот спорт 20.03.2020
“Ми смо и пре увођења ванредног стања направили план како ће играчи и шта радити од куће ако до ове ситуације дође” – поручио је стратег црвено-белих. Фудбал је стао у већини земаља Европе због корона вируса, а фудбалери… »
Вести дана »

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 3 сатајош 1 повезана