Povezane vesti
Dekijev trening raport, ima veoma važnu poruku za sve nas!
Sportske.net 20.03.2020
Igrači Crvene zvezde treniraju kod kuće. Fudbaleri Crvene zvezde poštuju uredbu Vlade Republike Srbije o vanrednom stanju u državi ali i plan i program rada kod kuće koji im je zadao stručni štab na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem. Fudbal je… »
Stanković: Fudbaleri rade po programu i sve ispunjavaju
Dnevnik 20.03.2020
BEOGRAD: Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je danas da u uslovima vanrednog stanja fudbaleri rade kod kuće po planu i programu koji su dobili i da sve maksimalno ispunjavaju. "Mi smo i pre uvođenja vanrednog stanja napravili plan kako će… »
Dejan Stanković o tome kako što manje izgubiti na spremnosti igrača...
Sportske.net 20.03.2020
Nije moguće da igrači budu kod kuće i da ostanu maksimalno spremni. On je pohvalio fudbalere jer su ozbiljno shvatili sve smernice. "Moram da ih pohvalim da su maksimalno ozbiljno shvatili sve što smo im rekli, ali i posebno jer poštuju preporuke… »
Stanković: Igrači imaju plan rada, disciplinovani su
N1 Info 20.03.2020
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da je stručni štab u svakodnevnom kontaktu sa igračima, koji kod kuće sprovode program rada. Superliga Srbije je stopirana, usled pandemije koronavirusa. Crveno-beli su se, poput ostalih klubova, povukli u… »
Stanković: Svi igrači imaju plan rada kod kuće, a mi ih kontrolišemo do najsitnijih detalja
Hot sport 20.03.2020
“Mi smo i pre uvođenja vanrednog stanja napravili plan kako će igrači i šta raditi od kuće ako do ove situacije dođe” – poručio je strateg crveno-belih. Fudbal je stao u većini zemalja Evrope zbog korona virusa, a fudbaleri Crvene zvezde… »
Stanković: Kontrolišemo igrače do najsitnijih detalja
Mozzart sport 20.03.2020
„Mogu da ih pohvalim, jer su disciplinovani“, poručio Zvezdin šef stručnog štaba. Nema naznaka o nastavku Superlige, jer je u jeku pandemija virusa korona, ali fudbaleri Crvene zvezde i dalje izvršavaju profesionalne obaveze i rade po programu… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 55 minutajoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 3 satajoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 25 minutajoš 22 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 1 satjoš 42 povezane