Повезане вести
Мишко може све - Кошаркаш молио владу да га врати кући, на крају је његов агент решио проблем!
Спортске.нет 20.03.2020
Први човек "Беобаскет" агенције потврдио да се репрезентативац Црне Горе без проблема враћа кући. Пренели смо данас да се бек Будућности Џастин Кобс огласио на друштвеним мрежама, тражио је од америчке владе да му обезбеди… »
Кошакаш Будућности моли за помоћ: Заробљен сам у Црној Гори, не могу да пређем границу…
Хот спорт 20.03.2020
Велики број Американаца, последњих дана враћа се у домовину. Вирус корона прекинуо је АБА лигу, као и многе друге шампионате и није познато када би они могли да се наставе. Џастин Кобс, кошаркаш Будућности, а однедавно и… »
Американац из Будућности моли за помоћ: Заглављен сам у Црној Гори, хоћу кући
Вечерње новости 20.03.2020
Потребна ми је помоћ да пређем границу и одем кући пре него што се сви летови откажу - поручио је Кобс. Првотимац Будућности жели што пре да напусти Подгорицу. Амерички кошаркаш, који је ове сезоне један од најбољих у овом… »
Кобс моли за помоћ: Заробљен сам у Црној Гори
Моззарт спорт 20.03.2020
Американац у проблему. Надају се сви да ће такмичење у АБА лиги привести крају, али ситуација са вирусом корона не даје право на оптимизам. Пре неколико дана забележени су први заражени у Црној Гори, ускоро ће и та земља… »
Репрезентативац Црне Горе се у страху обратио властима: "Треба ми помоћ да се вратим кући"!
Спортске.нет 20.03.2020
Боји се да се аеродроми не затворе. Кошаркаш Будућности и новопечени репрезентативац Црне Горе Џастин Кобс обратио се америчкој влади, јер је како и сам каже "заглављен" у Црној Гори. "Ја сам професионални кошаркаш заглављен у… »
Вести дана »

Србија тугује: Сахрана Дејана Миловановића на дан "вечитог дербија"
Мондо пре 9 минутајош 48 повезаних

Студент Богдан Јовичић још није пребачен у затворску болницу у Београду, најављен протест за сутра
Радио 021 пре 5 минутајош 18 повезаних

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане