Povezane vesti

"Dosta, dosta,: Dosta!" u Bergamu je kataklizma, kapiten Atalante na ivici pucanja: "Ljudi umiru, a vi napolju... Koji moj…

"Dosta, dosta,: Dosta!" u Bergamu je kataklizma, kapiten Atalante na ivici pucanja: "Ljudi umiru, a vi napolju... Koji moj…

Sportal blic 20.03.2020
Kapiten fudbalera Atalante Papu Gomes potpuno je izgubio živce zbog nemarnog ponašanja i oštro je kritikovao sve ljude koji se ponašaju neodgovorno tokom pandemije korona virusa. Italija je najugroženija država na svetu, a Bergamo jedno od žarišta… »
Grmi kapiten Atalante: ‘Dosta, dosta… Proživljavamo kataklizmu, a vi se šetkate, koji vam je…’!? (video)

Grmi kapiten Atalante: ‘Dosta, dosta… Proživljavamo kataklizmu, a vi se šetkate, koji vam je…’!? (video)

Hot sport 20.03.2020
Kapiten Atalante Papu Gomes izgubio je živce zbog neodgovornog ponašanja Italijana. Fudbaler je oštro kritikovao ljude koji se ponašaju neodgovorno tokom epidemije koronavirusa. Bergamo važi za jedno od najvećih žarišta virusa u zemlji. Ceo svet… »
Crne prognoze – nemački epidemiolog tvrdi: Na fudbal zaboravite do 2021. godine

Crne prognoze – nemački epidemiolog tvrdi: Na fudbal zaboravite do 2021. godine

Hot sport 20.03.2020
Mi ljubitelji fudbala zdušno se nadamo da nije u pravu, ali… Iz Nemačke dolaze crne prognoze. Virolog Jonas Šmit-Hanasit izneo je prognozu da fudbala do kraja 2020. godine neće biti! GRMI KAPITEN ATALANTE: ‘Dosta, dosta… Proživljavamo… »

Vesti dana »