Povezane vesti
"Bio sam isprebijan, rebro mi je naprslo": Gagi ispričao sve šok detalje o svađama sa Anabelom, porocima i andreju atijasu
Blic 21.03.2020
Zadrugari su sinoć igrali "Igru istine", a tom prilikom Gagi Đogani odgovarao je na pitanje Ivane Šopić, koju je zanimalo zašto se on konstantno svađa sa bivšom suprugom Anabelom Atijas. - Morao bih da kažem da je problem između Anabele i mene… »
Gagiju naprsla rebra kad su ga tukli! Nisam mogao da se pomerim, Andrej mi je pomogao! Duša od čoveka! Potresna ispovest
Kurir 21.03.2020
Ivana Šopić za vreme Igre istine želela je da čuje od Gagija zbog čega ulazi često u svađe sa bivšom suprugom Anabelom Atijas. Ovom prilikom Gagi se vratio nekoliko godina unazad i prisetio se teškog perioda, kao i kada su počeli prvi problemi… »
Vesti dana »
Studentski štafetni maraton od Novog Sada do Beograda, protesti i tišina u više gradova Srbije
RTV pre 1 satjoš 68 povezanih
Orban najavio zabranu organizacija koje je finansirao USAID: "Ove međunarodne mreže moraju biti srušene"
Euronews pre 51 minutajoš 34 povezane
‘Samoopredjeljenje’ slavi pobjedu: Najviše glasova, ali nedovoljno za vlast
Al Jazeera pre 1 satjoš 58 povezanih
Petodnevni bojkot velikih trgovinskih lanaca – šta traže potrošači, a šta kažu poslodavci
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih