Povezane vesti
Detinjstvo obeleženo tajnama: „Priča o neobičnom svetu koju su me upozorili nikom da ne pričam“
Južne vesti 21.03.2020
BBC Polin Dejkin (foto: Penguin) Uvek je bilo nečeg neobičnog u vezi sa porodicom Polin Dejkin. Nije joj bilo dopušteno da priča o porodičnom životu ni sa kim - i nije joj objašnjeno zašto sve dok nije napunila 23 godine. „Moj brat i ja bismo… »
Detinjstvo obeleženo tajnama: „Priča o neobičnom svetu koju su me upozorili nikom da ne pričam“
BBC News 21.03.2020
Detinjstvo Polin Dejkin u Kanadi sedamdesetih bilo je prepuno tajni, vanrednih situacija i neprijatnih iznenađenja. Uvek je bilo nečeg neobičnog u vezi sa porodicom Polin Dejkin. Nije joj bilo dopušteno da priča o porodičnom životu ni sa kim - i… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti krenuli ka Inđiji: Stopala bole, ali podrška građana daje snagu
N1 Info pre 4 minutajoš 50 povezanih
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 3 satajoš 33 povezane
VJT u Beogradu: Ispitano četvoro oštećenih u incidentu ispred FDU, za sutra planirani svedoci
NIN pre 4 minutajoš 72 povezane
Ljubimac mu spasio život! Mladić neverovatnim spletom okolnosti izbegao sigurnu smrt u nesreći koja je užasnula svet (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 118 povezanih