Povezane vesti
Detinjstvo obeleženo tajnama: „Priča o neobičnom svetu koju su me upozorili nikom da ne pričam“
Južne vesti 21.03.2020
BBC Polin Dejkin (foto: Penguin) Uvek je bilo nečeg neobičnog u vezi sa porodicom Polin Dejkin. Nije joj bilo dopušteno da priča o porodičnom životu ni sa kim - i nije joj objašnjeno zašto sve dok nije napunila 23 godine. „Moj brat i ja bismo govorili… »
Detinjstvo obeleženo tajnama: „Priča o neobičnom svetu koju su me upozorili nikom da ne pričam“
BBC News 21.03.2020
Detinjstvo Polin Dejkin u Kanadi sedamdesetih bilo je prepuno tajni, vanrednih situacija i neprijatnih iznenađenja. Uvek je bilo nečeg neobičnog u vezi sa porodicom Polin Dejkin. Nije joj bilo dopušteno da priča o porodičnom životu ni sa kim - i nije joj… »
Vesti dana »
(VIDEO) N1 ispred Palate Srbije uoči svečanog dočeka Zelenskog
N1 Info pre 22 minutajoš 12 povezanih
Na Batrovcima zadržavanje oko četiri sata: AMSS upozorava na mestimično mokre kolovoze
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih
Borba s požarom u Deliblatskoj peščari i dalje traje, šta kažu vatrogasci o situaciji ovoga jutra? (FOTO, VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 14 povezanih
Novi ruski napadi na Kijevsku oblast: Tri žrtve dronova, Moskva saopštila da je gađala fabriku raketnih komponenti
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih