Povezane vesti
Detinjstvo obeleženo tajnama: „Priča o neobičnom svetu koju su me upozorili nikom da ne pričam“
Južne vesti 21.03.2020
BBC Polin Dejkin (foto: Penguin) Uvek je bilo nečeg neobičnog u vezi sa porodicom Polin Dejkin. Nije joj bilo dopušteno da priča o porodičnom životu ni sa kim - i nije joj objašnjeno zašto sve dok nije napunila 23 godine. „Moj brat i ja bismo govorili… »
Detinjstvo obeleženo tajnama: „Priča o neobičnom svetu koju su me upozorili nikom da ne pričam“
BBC News 21.03.2020
Detinjstvo Polin Dejkin u Kanadi sedamdesetih bilo je prepuno tajni, vanrednih situacija i neprijatnih iznenađenja. Uvek je bilo nečeg neobičnog u vezi sa porodicom Polin Dejkin. Nije joj bilo dopušteno da priča o porodičnom životu ni sa kim - i nije joj… »
Vesti dana »

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 63 povezane

(Mapa) "pratite hitna upozorenja": Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, RHMZ se oglasio rano jutros: Jako nevreme će se stučiti na ove delove Srbije!
Blic pre 24 minutajoš 71 povezana

Bliži se taj dugo čekani dan! Partizan konačno potpisuje centra, vreme otkucava...
Kurir pre 25 minutajoš 27 povezanih