Povezane vesti
Zola progovorio o honoraru! Nakon diskvalifikacije sve karte stavio na sto i priznao koliko je zaradio
Blic 22.03.2020
Lazar Čolić Zola oglasio se nakon diskvalifikacije iz "Zadruge" i otkrio nepoznate detalje. On je napisao kako je u minusu nakon rijalitija i da nema puno novca. - 13 meseci za dve sezone, 0 evra dobijenih, jbg još uvek sam lagan igrač. P.S. Ne brini… »
Zola progovorio o honoraru: Posle diskvalifikacije Miljanin bivši tvrdi ovo! Da li je moguće?! (Foto)
Kurir 22.03.2020
Lazar Čolić Zola izašao je iz rijalitija zbog diskvalifikacije, jer nije poštovao pravila "Zadruge 3". Sada je bivši dečko Miljane Kulić odgovorio na pitanje jednom pratiocu sa Instagrama, kog je zanimalo koliko je novca Čolić dobio od učešća u… »
Vesti dana »
"Stiže visinski ciklon iz Ukrajine": Čubrilo objavio prognozu za naredne dane, od srede kreće rolerkoster
Mondo pre 59 minutajoš 25 povezanih
Da li Ronaldo završava karijeru u reprezentaciji: "Dao sam sve od sebe, Portugal pre mene nije osvojio ništa"
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 97 povezanih
U Skupštini nastavljena rasprava, poslanici postavljali pitanja o Torlaku i pritisku na zaposlene u prosveti
N1 Info pre 10 minutajoš 17 povezanih
Teška saobraćajna nesreća u Batajnici: Sudar autobusa i dva automobila, jedna osoba u teškom stnaju
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih