Povezane vesti
Sevaju varnice između dva lidera! Makron žestoko zapretio Džonsonu! Ovo će uraditi!
Pravda 22.03.2020
Francuski predsednik Emanuel Makron zapretio je u petak britanskom premijeru Borisu Džonsonu da će zatvoriti granicu sa Velikom Britanijom ukoliko ne preduzme oštrije mere u suzbijanju epidemije korona virusom, objavio je "Liberasion". Džonson je u petak… »
Makron zapretio Džonsonu da će zatvoriti granicu
Blic 22.03.2020
Francuski predsednik Emanuel Makron zapretio je u petak britanskom premijeru Borisu Džonsonu da će zatvoriti granicu sa Velikom Britanijom ukoliko ne preduzme oštrije mere u suzbijanju epidemije korona virusom, objavio je "Liberasion". Džonson je u petak… »
Liberasion: Makron zapretio Džonsonu da će zatvoriti granicu
Vesti online 22.03.2020
Francuski predsednik Emanuel Makron zapretio je u petak britanskom premijeru Borisu Džonsonu da će zatvoriti granicu sa Velikom Britanijom ukoliko ne preduzme oštrije mere u suzbijanju epidemije koronavirusom, objavio je „Liberasion“. Džonson je u petak… »
Vesti dana »
Rektor Đokić održao sastanak sa dekanima beogradskih fakulteta
Pravo u centar pre 8 satijoš 10 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 10 povezanih
Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije, uglavnom ginekološki
Ist media pre 5 satijoš 7 povezanih
Protest roditelja-negovatelja: "Nacrt zakona usvojen, ali nije javno objavljen, ne znamo kako izgleda"
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
NASA astronauti stigli u stabilnu orbitu u istorijskoj misiji ka Mesecu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 58 povezanih