Povezane vesti

Mijatović: Lorenco Sans mi je bio kao otac

Mijatović: Lorenco Sans mi je bio kao otac

N1 Info 22.03.2020
Predrag Mijatović, proslavljeni crnogorski fudbaler i legenda Reala, sa neizmernom tugom je primio vest o smrti Lorenca Sansa od koronavirusa. Sans je bio predsednik Reala 1998. godine, kada je "kraljevski klub", Mijatovićevim golom, osvojio sedmu titulu… »
Potpuno slomljen! Mijatović eksplodirao nakon smrti predsednika Reala i ispričao sve: Jedna od najtužnijih noći mog života!…

Potpuno slomljen! Mijatović eksplodirao nakon smrti predsednika Reala i ispričao sve: Jedna od najtužnijih noći mog života!…

Sportal blic 22.03.2020
Real Madrid i Španija su u u subotu zavijeni u crno, nakon što je preminuo Lorenco Sans, legendarni predsednik tog kluba. Ljubiteljima fudbala u Srbiji, Lorenco je mogao biti poznat najviše po dovođenju u Real, a nekadašnji fudbaler Partizana teško je… »
Peđu Mijatovića obuzela velika tuga: ''Otići ovako, bez mogućnosti da se oprostiš...''

Peđu Mijatovića obuzela velika tuga: ''Otići ovako, bez mogućnosti da se oprostiš...''

Sportske.net 22.03.2020
I sam je, nažalost, svojevremeno preživeo tešku porodičnu tragediju, ali ovo što se noćas dogodilo takođe ga je veoma potreslo. Fudbalski svet je sinoć pogodila vest o smrti nekadašnjeg predsednika Real Madrida Lorenca Sansa, koji je jedna od brojnih… »

Vesti dana »