Повезане вести

Мијатовић: Лоренцо Санс ми је био као отац

Мијатовић: Лоренцо Санс ми је био као отац

Н1 Инфо 22.03.2020
Предраг Мијатовић, прослављени црногорски фудбалер и легенда Реала, са неизмерном тугом је примио вест о смрти Лоренца Санса од коронавируса. Санс је био председник Реала 1998. године, када је "краљевски клуб", Мијатовићевим… »
Потпуно сломљен! Мијатовић експлодирао након смрти председника Реала и испричао све: Једна од најтужнијих ноћи мог живота!…

Потпуно сломљен! Мијатовић експлодирао након смрти председника Реала и испричао све: Једна од најтужнијих ноћи мог живота!…

Спортал блиц 22.03.2020
Реал Мадрид и Шпанија су у у суботу завијени у црно, након што је преминуо Лоренцо Санс, легендарни председник тог клуба. Љубитељима фудбала у Србији, Лоренцо је могао бити познат највише по довођењу у Реал, а некадашњи… »
Пеђа Мијатовић о смрти Лоренца Санза: Био ми је као отац, ово је једна од најтужнијих ноћи у мом животу

Пеђа Мијатовић о смрти Лоренца Санза: Био ми је као отац, ово је једна од најтужнијих ноћи у мом животу

Вечерње новости 22.03.2020
Санз је био председник Реала 1998. године, када је "краљевски клуб", Мијатовићевим голом, освојио седму титулу првака Европе, која се чекала од 1966. године. Предраг Мијатовић, прослављени фудбалер и легенда Реала, са… »
Пеђу Мијатовића обузела велика туга: ''Отићи овако, без могућности да се опростиш...''

Пеђу Мијатовића обузела велика туга: ''Отићи овако, без могућности да се опростиш...''

Спортске.нет 22.03.2020
И сам је, нажалост, својевремено преживео тешку породичну трагедију, али ово што се ноћас догодило такође га је веома потресло. Фудбалски свет је синоћ погодила вест о смрти некадашњег председника Реал Мадрида Лоренца Санса… »

Вести дана »