Povezane vesti
Španski operski pevač Plasido Domingo zaražen virusom korona
Radio 021 22.03.2020
Španski operski pevač Plasido Domingo izjavio je danas da je zaražen novim korona virusom. "Osećam da imam moralnu dužnost da vam kažem da sam testiran pozitivno na korona virus", napisao je 79-godišnji Domingo na Fejsbuku. Čuveni španski tenor je naveo… »
Operski pevač Plasido Domingo u samoizolaciji zbog koronavirusa
RTV 22.03.2020
VAŠINGTON - Operski pevač Plasido Domingo objavio je da je pozitivan na korona virus. On je saopštio da se sa porodicom nalazi u samoizolaciji. "Osećam da je moja moralna obaveza da saopštim da sam pozitivan na kovid-19. Moja porodica i ja ćemo biti u… »
Poznati operski pevač Plasido Domingo zaražen korona virusom
Telegraf 22.03.2020
- Osetio sam simptome karakteristične za korona virus, temperaturu i kašalj, odlučio sam da se testiram i test je bio pozitivan - poručio je pevač. Jedan od najpoznatijih operskih pevača, Plasido Domingo saopštio je da je zbog simptoma tesiran na korona… »
Vesti dana »
(Foto/video) Artemis II poleteo: NASA poslala ljude ka Mesecu prvi put posle više od 50 godina
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 34 povezane
Brnabić: SNS će razgovarati sa Vučićem da bude kandidat za premijera
Stav.life pre 4 minutajoš 24 povezane
Kakva magija... pa, da li je ovo realno? Jokić igrao sa "pola gasa" i opet pokazao zašto je najbolji! Delio je nestvarne asistencije, pogledajte najbolje poteze
Kurir pre 9 minutajoš 50 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih