Povezane vesti
Španski operski pevač Plasido Domingo zaražen virusom korona
Radio 021 22.03.2020
Španski operski pevač Plasido Domingo izjavio je danas da je zaražen novim korona virusom. "Osećam da imam moralnu dužnost da vam kažem da sam testiran pozitivno na korona virus", napisao je 79-godišnji Domingo na Fejsbuku. Čuveni španski tenor je naveo… »
Operski pevač Plasido Domingo u samoizolaciji zbog koronavirusa
RTV 22.03.2020
VAŠINGTON - Operski pevač Plasido Domingo objavio je da je pozitivan na korona virus. On je saopštio da se sa porodicom nalazi u samoizolaciji. "Osećam da je moja moralna obaveza da saopštim da sam pozitivan na kovid-19. Moja porodica i ja ćemo biti u… »
Poznati operski pevač Plasido Domingo zaražen korona virusom
Telegraf 22.03.2020
- Osetio sam simptome karakteristične za korona virus, temperaturu i kašalj, odlučio sam da se testiram i test je bio pozitivan - poručio je pevač. Jedan od najpoznatijih operskih pevača, Plasido Domingo saopštio je da je zbog simptoma tesiran na korona… »
Vesti dana »

Majka Filipa Petruševa otvorila dušu: Nikada nije bio ljući i razočaraniji
Story pre 3 minutajoš 92 povezane

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
BBC News pre 3 satajoš 31 povezana

(Tvitovi) micić je zločin koji traje, kao da je juče počeo sa košarkom: Vasa na žestokom udaru „navijača“! Partizan srušio bedem radnika i slavio: Crno-beli džoker Andrej Kostić i Bibras Natho pogađali za tri boda!
Hot sport pre 17 minutajoš 60 povezanih

“Sns više nema snage da napravi ogroman miting”: Šta bi se desilo da na skupove protiv blokada pozovu Vučić i ministri?
Pravda pre 1 satjoš 21 povezana

Drveće padalo na ulice, jedno vozilo oštećeno: Jako olujno nevreme napravilo haos u Čačku, tragedija izbegnuta za dlaku
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 54 povezane