Повезане вести
Србијо, послушај поруку и савет Марка Матерација за наш народ!
Спортске.нет 22.03.2020
Хоћемо ли се опаметити и колико је још порука потребно ако још увек нећемо? Легендарни италијански фудбалер и велики пријатељ нашег Дејана Станковића - Марко Матераци, обратио се нашем народу у видео-поруци. Матераци је читаву… »
Матераци поручио Србима: Не радите као Италијани, слушајте Владу
Спортски журнал 22.03.2020
Бивши италијански фудбалер и некадашњи саиграч српског репрезентативца Дејана Станковића у екипи Интера, Марко Матераци, послао је, преко Станковића, поруку Србима. "Шаљем овај апел српском народу, мислим да је јако важно јер… »
Матерацијева порука: Деки брате, српски народе, не грешите као ми Италијани
Мондо 22.03.2020
Легендарни фудбалер упутио је јавни апел јавности Србије да се придржава упутстава и тако избегне грешке Италије. Легендарни фудбалер упутио је јавни апел јавности Србије да се придржава упутстава и тако избегне грешке Италије… »
Емотивна порука марка матерација: Срби, немојте да грешите као и ми, радили смо шта смо хтели!
Хот спорт 22.03.2020
Чувени италијански репрезентативац Марко Матераци послао је емотивну поруку народу Србије у борби против корона вируса. Некадашњи саиграч Дејана Станковића у Интеру послао је јаку поруку да поштују одредбе Владе Србије у борби… »
Деки брате, пазите се, овај проклети вирус погађа све: Матерацијево упозорење српском народу
Телеграф 22.03.2020
Тера Србе да уче из туђих грешака да не би учили на својим. Легендарни италијански фудбалер Марко Матераци и некадашњи саиграч Дејана Станковића у Интеру, послао је поруку Декију како би заштитио животе у Србији. Корона вирус је… »
Вести дана »

У Србији поново 30+ степени, а од овог датума стижу јесење кише и захлађење
Нова пре 57 минутајош 16 повезаних

Данас славимо Малу Госпојину. Ево који се обичаји поштују на овај велики празник Мала Госпојина
Волим Зрењанин пре 1 сатјош 15 повезаних

Трамп тражи назад базу Баграм, прети санкцијама Авганистану
Сербиан Невс Медиа пре 27 минутајош 10 повезаних

Три особе животно угрожене након удеса на сајму Сви пребачени на одељење реанимације
Ало пре 27 минутајош 20 повезаних

Велики заокрет: - Британија данас признаје Палестину! Израел бесни, из Америке пљуште критике
Блиц пре 1 сатјош 8 повезаних