Повезане вести

Србијо, послушај поруку и савет Марка Матерација за наш народ!

Србијо, послушај поруку и савет Марка Матерација за наш народ!

Спортске.нет 22.03.2020
Хоћемо ли се опаметити и колико је још порука потребно ако још увек нећемо? Легендарни италијански фудбалер и велики пријатељ нашег Дејана Станковића - Марко Матераци, обратио се нашем народу у видео-поруци. Матераци је читаву… »
Матераци поручио Србима: Не радите као Италијани, слушајте Владу

Матераци поручио Србима: Не радите као Италијани, слушајте Владу

Спортски журнал 22.03.2020
Бивши италијански фудбалер и некадашњи саиграч српског репрезентативца Дејана Станковића у екипи Интера, Марко Матераци, послао је, преко Станковића, поруку Србима. "Шаљем овај апел српском народу, мислим да је јако важно јер… »
Матерацијева порука: Деки брате, српски народе, не грешите као ми Италијани

Матерацијева порука: Деки брате, српски народе, не грешите као ми Италијани

Мондо 22.03.2020
Легендарни фудбалер упутио је јавни апел јавности Србије да се придржава упутстава и тако избегне грешке Италије. Легендарни фудбалер упутио је јавни апел јавности Србије да се придржава упутстава и тако избегне грешке Италије… »
Емотивна порука марка матерација: Срби, немојте да грешите као и ми, радили смо шта смо хтели!

Емотивна порука марка матерација: Срби, немојте да грешите као и ми, радили смо шта смо хтели!

Хот спорт 22.03.2020
Чувени италијански репрезентативац Марко Матераци послао је емотивну поруку народу Србије у борби против корона вируса. Некадашњи саиграч Дејана Станковића у Интеру послао је јаку поруку да поштују одредбе Владе Србије у борби… »
Деки брате, пазите се, овај проклети вирус погађа све: Матерацијево упозорење српском народу

Деки брате, пазите се, овај проклети вирус погађа све: Матерацијево упозорење српском народу

Телеграф 22.03.2020
Тера Србе да уче из туђих грешака да не би учили на својим. Легендарни италијански фудбалер Марко Матераци и некадашњи саиграч Дејана Станковића у Интеру, послао је поруку Декију како би заштитио животе у Србији. Корона вирус је… »

Вести дана »