Повезане вести

Заменица директора Батута: Десио ми се лапсус када је у питању датум првог случаја коронавируса

Заменица директора Батута: Десио ми се лапсус када је у питању датум првог случаја коронавируса

Инсајдер 23.03.2020
Епидемиолог Дарија Кисић Тепавчевић навела је данас на конференцији за медије у Влади Србије да је податак који је изнела да је први забележен случај коронавируса у Србији 1. март – лапсус. Она је рекла је она лекар, да се читав… »
Лекарка тврди да је направила лапсус када је рекла да је корона регистрована у Србији 1. марта

Лекарка тврди да је направила лапсус када је рекла да је корона регистрована у Србији 1. марта

Нови магазин 23.03.2020
Заменица директора Института за јавно здравље "Милан Јовановић Батут" Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је данас да је њена изјава да је прва инфекција корона вирусом у Србији изолована пет дана пре него што је то објављено… »
Кисић Тепавчевић: Направила сам лапсус, први случај забележен 6. марта

Кисић Тепавчевић: Направила сам лапсус, први случај забележен 6. марта

РТВ 23.03.2020
БЕОГРАД - Заменица директора Института за јавно здравље "Батут" Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је данас да је направила лапсус када је говорила о датуму првог импортованог случаја вируса корона у Србији и да је он забележен 6… »
Кисић Тепавчевић: Направила сам лапсус, први случај се десио 6. марта

Кисић Тепавчевић: Направила сам лапсус, први случај се десио 6. марта

Н1 Инфо 23.03.2020
"Ја сам јуче дала изјаву у којој ми се десио лапсус у датуму првог импортованог случаја. Погодило ме је да су се поједини медији ухватили за тај лапсус. Први случај се десио у првој недељи марта - 6. марта, одмах смо тада… »
Кисић Тепавчевић: Први случај короне у Србији откривен у првој недељи марта, а не првог марта

Кисић Тепавчевић: Први случај короне у Србији откривен у првој недељи марта, а не првог марта

Данас 23.03.2020
Епидемиолошкиња апеловала на јавност да се инфекција корона вирусом не политизује Дарија Кисић Тепавчевић огласила се дан након што је на РТС-у изјавила да је прва инфекција корона вирусом у Србији изолована првог марта, што је… »
Кисић Тепавчевић: Направила сам лапсус. Први случај коронавируса у Србији забележен је 6. марта

Кисић Тепавчевић: Направила сам лапсус. Први случај коронавируса у Србији забележен је 6. марта

Недељник 23.03.2020
(БЕТАПХОТО/Председниство Србије/Димитрије Голл/ДС) Директорка Института Батут Дарија Кисић Тепавчевић казала је да јој се омакао лапсус, те да је први случај коронавируса у Србији забележен 6. марта. Она је у програму РТС… »
Да ли је ово Вучићев крај?! Докторка која је тврдила да је корона стигла у Србију пре расписивања избора сада каже да је…

Да ли је ово Вучићев крај?! Докторка која је тврдила да је корона стигла у Србију пре расписивања избора сада каже да је…

Правда 23.03.2020
Гостујући на РТС-у, заменица директора Института за јавно здравље "Милан Јовановић Батут" Дарија Кисић Тепавчевић рекла је да је прва инфекција коронавирусом у Србији изолована 1. марта. Међутим, она је на данашњој конференцији… »
Први случајеви короне у Србији регистровани још 1. марта, али прећутани (ВИДЕО)

Први случајеви короне у Србији регистровани још 1. марта, али прећутани (ВИДЕО)

Данас 23.03.2020
Гостујући на РТС-у, заменица директора Института за јавно здравље „Милан Јовановић Батут“ Дарија Кисић Тепавчевић рекла је да је прва инфекција корона вирусом у Србији изолована 1. марта. Како наводи портал Нова С, грађанима је… »
Кисић: Све информације објављујемо одмах

Кисић: Све информације објављујемо одмах

ИндексОнлине 23.03.2020
БЕОГРАД – Епидемиолог Дарија Кисић Тепавчевић каже да се од првог случаја новох корона вируса, који је у Србији регистрован у првој недељи марта, 6. марта, све информације објављују јавно. “Од самог почетка све информације које… »
Огласила се и епидемиолог Кисић: Све информације објављујемо одмах! Ништа не кријемо! Први регистрован случај корона вируса…

Огласила се и епидемиолог Кисић: Све информације објављујемо одмах! Ништа не кријемо! Први регистрован случај корона вируса…

Правда 23.03.2020
Епидемиолог Дарија Кисић Тепавчевић каже да се од првог случаја новог корона вируса, који је у Србији регистрован у првој недељи марта, 6. марта, све информације објављују јавно. "Од самог почетка све информације које имамо о… »
Прећутали прве заражене због прикупљања потписа

Прећутали прве заражене због прикупљања потписа

Цензоловка 23.03.2020
Гостујући на РТС-у, заменица директора Института за јавно здравље "Милан Јовановић Батут" Дарија Кисић Тепавчевић рекла је да је прва инфекција коронавирусом у Србији изолована 1. марта. Грађанима је, пак, речено да је први… »
Кисић Тепавчевић: Све информације од првог случаја оболелог објављујемо одмах и све је доступно свима и проверљиво!

Кисић Тепавчевић: Све информације од првог случаја оболелог објављујемо одмах и све је доступно свима и проверљиво!

Курир 23.03.2020
Епидемиолог Дарија Кисић Тепавчевић каже да се од првог случаја новох корона вируса, који је у Србији регистрован у првој недељи марта, 6. марта, све информације објављују јавно. "Од самог почетка све информације које имамо о… »

Вести дана »