Повезане вести
Мира Праизовић из виле у Земуну право у аустрију! Рене је сада њен муж, а беба стиже за 4 месеца!
Курир 23.03.2020
Мирјана Праизовић, која је боравила у вили "Парова" током протекле сезоне овог ријалитија па била избачена са најмањим бројем гласова публике, открила је да је изговорила судбоносно "да", те и да је у петом месецу трудноће… »
Удала се бивша учесница "Парова": Муж јој је из Аустрије, али ту није крај: "у петом сам месецу трудноће"
Блиц 23.03.2020
Бивша учесница "Великог брата" и "Парова" Мирјана Праизовић одлучила је да стане на луди камен. Она се удала у Аустрији за изабраника Ренеа , а Мира га је упознала у Хрватској. - Упознала сам га у Медулину на одмору, тако да ме… »
Вести дана »

Трамп и Меланија стигли у Велику Британију: Нема црвеног тепиха, а ево ко их је дочекао: Хеликоптером отишли до резистенције у центру града (фото)
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Поново се огласио МУП: Објавио фотографије метка који је испаљен у Новом саду: "Нема трагова забрањених супстанци"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Одбио да се тестира на дрогу па добио дебелу казну: Младић из Котора осуђен на 21 дан затвора и забрањено му управљање возилом четири месеца
Курир пре 2 сатајош 1 повезана

Премијер Мацут састао се са делегацијом Кине: Најавио јачање економске и политичке сарадње
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана