Povezane vesti
Ispovest rusa kog su prebili ‘Grobari’ pred derbi: Jedan me je držao, drugi tukao, a treći šutnuo u glavu! Drugovi me tražili…
Hot sport 24.03.2020
Pre 162. večitog derbija bilo je nekoliko incidenata, a u jednom najdeblji kraj izvukao je Rus Dimitri Aleksandrovič. Reč je o navijaču Spartaka iz Moskve kog su ‘Grobari’ toliko prebili da je završio na intezivnoj nezi u Moskvi, sa koje su ga skinuli… »
"Jedan me drži, drugi udara!" Strašna ispovest Rusa koji je mučki prebijen u Beogradu pred večiti derbi: Prijatelji su me…
Sportal blic 24.03.2020
Brutalna tuča navijača u Beogradu pre poslednjeg “večitog derbija” ostavila je velike posledice na jednog ruskog navijača, koji je u ponedeljak, posle 20 dana izašao iz šok-sobe. Navijač Spartaka iz Moskve Dmitrij Aleksandrovič, , s teškim povredama… »
Vesti dana »
(Video) Nastavljena sednica Skupštine o nepoverenju Vladi Srbije, poslanici postavljaju pitanja izvršnoj vlasti
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 29 povezanih
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 26 povezanih
Pilipović: Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od malignog tumora kože
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane
(Video) Požar u metrou u Barseloni: Povređeno najmanje 137 ljudi, evakuisane dve stanice
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 19 povezanih