Повезане вести
Исповест руса ког су пребили ‘Гробари’ пред дерби: Један ме је држао, други тукао, а трећи шутнуо у главу! Другови ме тражили…
Хот спорт 24.03.2020
Пре 162. вечитог дербија било је неколико инцидената, а у једном најдебљи крај извукао је Рус Димитри Александрович. Реч је о навијачу Спартака из Москве ког су ‘Гробари’ толико пребили да је завршио на интезивној нези у Москви… »
"Један ме држи, други удара!" Страшна исповест Руса који је мучки пребијен у Београду пред вечити дерби: Пријатељи су ме…
Спортал блиц 24.03.2020
Брутална туча навијача у Београду пре последњег “вечитог дербија” оставила је велике последице на једног руског навијача, који је у понедељак, после 20 дана изашао из шок-собе. Навијач Спартака из Москве Дмитриј Александрович… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана