Povezane vesti
Pokrajinski ombudsman uvodi dodatni broj za podnošenje pritužbi tokom vanrednog stanja
Moj Novi Sad 24.03.2020
U cilju omogućavanja brže i efikasnije komunikacije građana u vreme vanrednog stanja, Pokrajinski zaštitnik građana – ombudsman od danas uvodi dodatni dežurni telefonski broj za podnošenje pritužbi. Po odluci Pokrajinske vlade, radno vreme Pokrajinskog… »
Pokrajinski zaštitnik građana uveo dodatni broj za pritužbe tokom vanrednog stanja
Radio 021 24.03.2020
Pokrajinski zaštitnik građana - ombudsman od danas je uveo dodatni dežurni telefonski broj za podnošenje pritužbi u vreme vanrednog stanja. Radno vreme Pokrajinskog zaštitnika građana - ombudsmana je od 8:30 do 15 časova i u skladu sa tim građani mogu da… »
Dodatni broj za podnošenje pritužbi za vreme vanrednog stanja
Dnevnik 24.03.2020
U cilju omogućavanja brže i efikasnije komunikacije građana u vreme vanrednog stanja, Pokrajinski zaštitnik građana – ombudsman od danas uvodi dodatni dežurni telefonski broj za podnošenje pritužbi. Po odluci Pokrajinske vlade, radno vreme Pokrajinskog… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 75 povezanih
Američki avion koji se srušio u Iraku: Više od šest decenija okosnica sposobnosti Vojske SAD za dopunu goriva u letu
N1 Info pre 5 minutajoš 31 povezana
"Dragane, sine moj, zašto me ostavi", Darko Lazić i majka Branka celu noć probdeli uz beli kovčeg u kući u Brestaču
Kurir pre 25 minutajoš 38 povezanih
NATO presreo raketu koju je Iran ispalio ka Turskoj, treći put od početka rata
Danas pre 6 minutajoš 38 povezanih
Auto sleteo sa puta na ulazu u dvorište: Detalji nesreće kod Ugrinovaca u kojoj je poginulo dvoje tinejdžera
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane