Повезане вести

Куд сам га узела! Брак сам назвала тензијом: Андреј купио Анабели веренички прстен због ког је све кренуло по злу! Видео

Куд сам га узела! Брак сам назвала тензијом: Андреј купио Анабели веренички прстен због ког је све кренуло по злу! Видео

Курир 24.03.2020
Анабела Атијас проговорила је о вереничком прстену који јој је дао Андреј, па открила због чега није требало да га купе. Јована Томић Матора изнела је свој став о прстењу, а Анабела се надовезала животном причом. "Ја веридбу не… »
"Куд га изабрах, назвала сам брак: - тензија"Анабела коначно открила због чега јој је све кренуло низбрдо са Атијасом

"Куд га изабрах, назвала сам брак: - тензија"Анабела коначно открила због чега јој је све кренуло низбрдо са Атијасом

Блиц 24.03.2020
Певачица Анабела Атијас разговарала је са Ермином Пашовић и Јованом Томић Матором и започела прича око вереничког прстења, те је Атијасова открила детаљ о свом браку који нико није знао. - Ја веридбу не гледам као предуслов за… »
Веридба маторе и сање је пропала због овога! Јована изнела приватне детаље, а онда проговорила о беби! (видео)

Веридба маторе и сање је пропала због овога! Јована изнела приватне детаље, а онда проговорила о беби! (видео)

Курир 24.03.2020
Јована Томић Матора испричала је Анабели Атијас због чега јој је пропала веридба са Сањом Станковић, са којом је још од прве сезоне "Задруге". Наиме, Сања је Маторој гледала слике у телефону, па Јована није успела да сакрије… »

Вести дана »