Povezane vesti
Obuzdaćemo ovu neman! Kon: Srbija će odneti pobedu u mučnoj borbi sa koronom Lončar: Sada mi napadamo virus
Kurir 24.03.2020
"Verujem da možemo da obuzdamo ovu neman", rekao je danas na redovnoj konferenciji za medije epidemiolog Predrag Kon: Ovo su prve optimistične prognoze koje su dali stručnjaci od kako smo ušli u borbu sa opakim koronavirusom. Srbija je ušla u 19. dan… »
Kon: Ja sada imam osećaj da ovu neman možemo da savladamo, Lončar: Mene lično ovo što je rekao dr Kon izuzetno raduje
Blic 24.03.2020
"Polako počinjem da verujem da možemo da obuzdamo ovu neman", rekao je danas na redovnoj konferenciji za medije epidemiolog Predrag Kon i to je prvi put od kako smo ušli u borbu sa opakim korona virusom, da je jedan stručnjag dao optimistične… »
Vesti dana »
Više od deset nastradalih u požaru koji pretvara u pepeo delove Los Anđelesa
BBC News pre 1 satjoš 13 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 10. do 12. januara)
Pressek pre 1 satjoš 14 povezanih
"Putin želi da se sastane sa mnom": Novoizabrani predsednik Amerike saopštio udarnu vest: "Dogovaramo se..."
Blic pre 52 minutajoš 11 povezanih
Novak Đoković na prvom obraćanju medijima u Melburnu: Najslađe titule su bile prva i poslednja
Danas pre 58 minutajoš 9 povezanih
Jović ponovo solidan u pobedi Majamija: Srpski košarkaš među ključnima u trijumfu! (video)
Hot sport pre 23 minutajoš 9 povezanih