Povezane vesti
Anabela u suzama zbog mlađe, ne može da dođe sebi: Potresna scena u Zadruzi, zbog ovoga je briznula u plač (video)
Blic 24.03.2020
Anabela Atijas je danas završila u suzama zbog niskih udaraca Mlađana Jovanovića u rijalitiju "Zadruga", a nije mogla da veruje šta je doživela. - Sećamo li se prve sezone? Kako su te ono zvali, Grdana? Svi znaju šta je bilo i šta se dešavalo… »
Žao mi je Anabele: Bivša žena mu se rasplakala, a ovako je Gagi reagovao! Ustala i Ivana! (video)
Kurir 24.03.2020
Anabela Atijas istrčala je u suzama zbog niskih udaraca Mlađana Jovanovića, a onda je progovorio Gagi Đogani. Gagi je progovorio o sukobu sa Mlađom i Ninom Babić, pa istakao da mu je žao Anabele u toj situaciji. "Zasmetalo mi je to, rekla je za… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

Prosvetari ispred RTS: "Slogan 'Vaše pravo da znate sve' se sveo na gorku realnost da ne znamo ništa"
Novi magazin pre 1 satjoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 16 minutajoš 42 povezane