Povezane vesti
Marta iz Kikinde (18) pobedila koronu iako je već 10 godina dijabetičar
Večernje novosti 25.03.2020
Njena pobeda i uspeh lekara u njenom lečenju su ogromni, jer je već deset godina dijabetičar. Odlično sam, nemam nikakve tegobe, bila sam dobro i svih prethodnih dana. Od početka bolesti super sam se osećala. Kod kuće sam i jako mi je lepo. Bolje… »
Dr Kon: Sajam će se upristojiti, imaće toalete, natkasne, moći će da se koriste mobilni telefoni, to će biti zamena za…
Blic 25.03.2020
Na Beogradskom sajmu napravljena je improvizovana bolnica za 3.000 ljudi, ali su stručnjaci jedinstveni u stavu da će ona izgledati mnogo bolje nego sada dok je još u toku njeno postavljanje. - Na Sajam će biti slati ljudi sa blagom kliničkom slikom… »
U Čačku za poslednja 24 sata još jedan oboleli od korona virusa, izolacija za još 210 lica
Danas 25.03.2020
Radni tim za praćenje korona virusa u Čačku saopštio je danas da je za poslednja 24 sata još jedan čovek iz tog grada oboleo od korona virusa, a za još 210 ljudi određena je kućna izolacija. Oboleli je smešten u čačansku Opštu bolnicu u kojoj… »
U KCV se od koronavirusa leči 14 pacijenata, otpuštena najmlađa pacijentkinja
N1 Info 25.03.2020
Na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine (KCV) trenutno se leči 14 pacijenta obolelih od koronavirusa, izjavila je direktorka tog centra Edita Stokić. Izvor: TV Prva Ona je dodala da su od toga četiri pacijenta u teškom opštem… »
U kcv 14: pacijenata, najlmlađa pacijentkinja otpuštena na kućno lečenje
Blic 25.03.2020
U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se od korona virusa leči 14 pacijenata, a najmlađa pacijentkinja koja je se lečila u toj zdravstvenoj ustanovi, otpuštena je na dalje kućno lečenje, rekla je direktorka Kliničkog centra Vojvodine Edita… »
14 Zaraženih koronom u KCV: 4 na respiratoru, jedan priključen na aparate za dijalizu
Kurir 25.03.2020
Na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine trenutno se leči 14 pacijenta obolelih od korona virusa, izjavila je jutros direktorka tog centra prof. dr Edita Stokić. Ona je dodala da su od toga četiri pacijenta u teškom opštem stanju… »
U Srbiji koronavirusom zaraženo 303 građana, preminule četiri osobe
Dnevnik 25.03.2020
BEOGRAD: U Srbiji su, prema poslednjim podacima, korona virusom zaražene 303 osobe, među kojima su i dve bebe, a od posledica novog virusa preminule su ukupno četiri osobe. Na bolničkom lečenju nalaze se 152 osobe zaražene virusom korona, dok je 21… »
Lepe vesti: Kikinđanka koja boluje od dijabetesa pobedila korona virus
Blic 24.03.2020
U Srbiji su od korona virusa obolele 303 osobe, troje ljudi je preminulo. Ipak, lepe vesti stižu iz Kikinde, grada koji je jedno od tri žarišta Kovida-19 u Srbiji. Devojka iz Kikinde otpuštena je danas sa Klinike za infektivne bolesti Kliničkog… »
Dobra vest iz Kikinde: Mlada devojka otpuštena iz KCV na kućno lečenje
Večernje novosti 24.03.2020
Na kućno lečenje iz KCV je otpuštena najmlađa pacijentkinja iz Kikinde koja je bila na lečenju prethodnih šest dana, a koja ima šećernu bolest. Četiri pacijenta u KCV su na mehaničkoj ventilaciji. Kikinđane je danas popodne obradovala vest iz… »
Devojka iz Kikinde puštena na kućno lečenje
Danas 24.03.2020
U toku dana, posle neophodnog perioda lečenja u našoj ustanovi, jedna pacijentkinja je u dobrom opštem stanju, otpuštena na dalje kućno lečenje koje podrazumeva sprovođenje mera izolacije i predviđen lekarski nadzor od strane infektologa… »
Vesti dana »

"Lopta je sada u ruskom polju": Starmer pozdravio rezultate razgovora SAD i Ukrajine u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 6 satijoš 1 povezana