Povezane vesti
"Odreknite me se, loša sam ćerka,bila sam ljubavnica": Gagi se okrenuo protiv Lune! Ovo ne može da joj oprosti, ona van sebe
Blic 25.03.2020
Luna Đogani sinoć se tokom žurke u "Zadruzi 3" posvađala sa svojim ocem Gagijem. Gagi je, naime, rekao Luni da su ga zabolele pojedine reči koje je izgovarala, kao i da to ne može više da sluša. On joj je poručio da to ne može da joj oprosti, kao i da… »
Nemoj da me praviš budalom, ne opraštam ti! Gagi besan na ćerku Lunu, a ona van sebe! Preživljava agoniju! (video)
Kurir 25.03.2020
Gagi Đogani ušao je u novu svađu sa svojom ćerkom Lunom Đogani, pa joj je poručio da ga bole reči koje izgovara, kao i da to više ne može da sluša. Đogani je rekao Luni i kako treba što pre da rešava problem koji ima sa dečkom Markom Miljkovićem, ali i… »
Vesti dana »

Crvena zvezda potpuno formirala tim: Poslednji deo slagalice stigao u Beograd! Nemanja Nedović i zvanično saznao svoju sudbinu: Klub se oglasio oko ljubimca Delija!
Hot sport pre 9 minutajoš 48 povezanih

Ekonomisti o predstavljenim merama: Efekat može biti ogroman, prvi put je obuhvaćen ceo lanac snabdevanja
Euronews pre 19 minutajoš 76 povezanih

Narodna banka Srbije nalaže povoljnije kredite za građane sa primanjima do 100.000 dinara
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 35 povezanih