Povezane vesti
Bila sam na dnu: Ana Nikolić otkrila s čim se sve borila! Istina o razvodu od Raste, kilogramima i novom braku!
Kurir 25.03.2020
Ana Nikolić je progovorila o najtežim momentima njene karijere kada se borila sa viškom kilograma, a onda i sa problemima oko razvoda sa bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom. Pevačica je priznala da je bila na dnu, kao i da je imala 100 kilograma… »
"Bila sam na dnu, razvod me je slomio": Ana Nikolić nije mogla da izdrži, u bolnoj ispovesti priznala sve o najtežim trenucima…
Blic 25.03.2020
Ana Nikolić pred milionskim auditorijumom otvorila je dušu o najtežim momentima u svom životu. Tokom prethodnih godina, Ana se borila sa viškom kilograma, ali i sa patnjom koja je usledila nakon razvoda od Stefana Đurića Raste. Ona je u emisiji "Amidži… »
Ovo su svi čekali: "Ana, koliko si najviše imala kila?" (video)
Mondo 25.03.2020
Pevačica gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, koji je "rešetao" o propalom braku i kilaži. Pevačica gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, koji je "rešetao" o propalom braku i kilaži Pevačica Ana Nikolić gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, što je… »
Vesti dana »

Fbi objavio novi snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka (video)
Pravda pre 47 minutajoš 36 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 1 satjoš 22 povezane

Govor Saše matića rasplakao javnost Pevač se obrati ćerki Tari, a onda je na gala slavlju nastao muk
Alo pre 47 minutajoš 19 povezanih