Повезане вести

Новак Ђоковић: Тужан сам због одлагања ОИ, али видимо се следеће године!

Новак Ђоковић: Тужан сам због одлагања ОИ, али видимо се следеће године!

Хот спорт 25.03.2020
Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић навео је да је одлагање Олимпијских игара у Токију права одлука. – Тужан сам што су Олимпијске игре одложене, али сам сигуран да је то права одлука због колективног здравља свих учесника –… »
Бах: ОИ у Токију не морају да се одрже у летњим месецима

Бах: ОИ у Токију не морају да се одрже у летњим месецима

Нови магазин 25.03.2020
Председник Међународног олимпијског комитета (МОК) Томас Бах упоредио је данас да је одлагање Игара у Токију са слагалицом и навео да нови датум не мора да буде у летњим месецима. "Има на хиљаде питања пре него што се нови… »
Ђоковић: Права одлука, једва чекам Токио 2021.

Ђоковић: Права одлука, једва чекам Токио 2021.

Н1 Инфо 25.03.2020
Новак Ђоковић је уз фотографију патика спремних за Олимпијске игре у Токију послао своју поруку поводом одлагања највеће светске спортске смотре. Тоок тхис пхото ласт иеар ин Јапан. И’м сад тхе @олимпицсаре постпонед, бут И ам… »
Ђоковић: Тужан сам због одлагања Олимпијских игара, али то је права одлука

Ђоковић: Тужан сам због одлагања Олимпијских игара, али то је права одлука

Вечерње новости 25.03.2020
Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић навео је данас да је одлагање Олимпијских игара у Токију права одлука. Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић навео је данас да је одлагање Олимпијских игара у Токију права одлука. "Тужан… »
Ђоковић: Одлагање ОИ права одлука, једва чекам 2021.

Ђоковић: Одлагање ОИ права одлука, једва чекам 2021.

Спортски журнал 25.03.2020
Злато за Србију на ОИ његова је велика жеља, пошто до сада има само бронзану медаљу освојену у Пекингу 2008. године. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да је тужан што су Олимпиојске игре одложене, али да је то… »
Ноле фотографијом „освојеног“ Токија, послао поруку после отказивања Олимпијских игара (ФОТО)

Ноле фотографијом „освојеног“ Токија, послао поруку после отказивања Олимпијских игара (ФОТО)

Вести онлине 25.03.2020
Међународни олимпијски комитет (МОК) одлучио је да се Олимпијске игре одложе за годину дана, а та вест растужила је већину врхунских спортиста, баш као и најбољег светског тенсиера Новака Ђоковића! Ипак, Новак је истакао да је… »
"Гледам Ову фотографију из 2019.: Године..." Новак Ђоковић се огласио емотивном поруком: "тужан сам сада, али и убеђен да је…

"Гледам Ову фотографију из 2019.: Године..." Новак Ђоковић се огласио емотивном поруком: "тужан сам сада, али и убеђен да је…

Спортал блиц 25.03.2020
Новак Ђоковић се на емотиван начин огласио на друштвеним мрежама, након што је чуо да је због пандемије САРС-ЦоВ-2 типа корона вируса дошло до одлагања Олимпијских игара. Подсетимо, у уторак је јапански премијер Шинзо Абе… »

Вести дана »