Повезане вести
Новак Ђоковић: Тужан сам због одлагања ОИ, али видимо се следеће године!
Хот спорт 25.03.2020
Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић навео је да је одлагање Олимпијских игара у Токију права одлука. – Тужан сам што су Олимпијске игре одложене, али сам сигуран да је то права одлука због колективног здравља свих учесника –… »
Бах: ОИ у Токију не морају да се одрже у летњим месецима
Нови магазин 25.03.2020
Председник Међународног олимпијског комитета (МОК) Томас Бах упоредио је данас да је одлагање Игара у Токију са слагалицом и навео да нови датум не мора да буде у летњим месецима. "Има на хиљаде питања пре него што се нови… »
Ђоковић: Права одлука, једва чекам Токио 2021.
Н1 Инфо 25.03.2020
Новак Ђоковић је уз фотографију патика спремних за Олимпијске игре у Токију послао своју поруку поводом одлагања највеће светске спортске смотре. Тоок тхис пхото ласт иеар ин Јапан. И’м сад тхе @олимпицсаре постпонед, бут И ам… »
Ђоковић: Тужан сам због одлагања Олимпијских игара, али то је права одлука
Вечерње новости 25.03.2020
Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић навео је данас да је одлагање Олимпијских игара у Токију права одлука. Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић навео је данас да је одлагање Олимпијских игара у Токију права одлука. "Тужан… »
Ђоковић: Одлагање ОИ права одлука, једва чекам 2021.
Спортски журнал 25.03.2020
Злато за Србију на ОИ његова је велика жеља, пошто до сада има само бронзану медаљу освојену у Пекингу 2008. године. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да је тужан што су Олимпиојске игре одложене, али да је то… »
Ноле фотографијом „освојеног“ Токија, послао поруку после отказивања Олимпијских игара (ФОТО)
Вести онлине 25.03.2020
Међународни олимпијски комитет (МОК) одлучио је да се Олимпијске игре одложе за годину дана, а та вест растужила је већину врхунских спортиста, баш као и најбољег светског тенсиера Новака Ђоковића! Ипак, Новак је истакао да је… »
"Гледам Ову фотографију из 2019.: Године..." Новак Ђоковић се огласио емотивном поруком: "тужан сам сада, али и убеђен да је…
Спортал блиц 25.03.2020
Новак Ђоковић се на емотиван начин огласио на друштвеним мрежама, након што је чуо да је због пандемије САРС-ЦоВ-2 типа корона вируса дошло до одлагања Олимпијских игара. Подсетимо, у уторак је јапански премијер Шинзо Абе… »
Вести дана »
Језив злочин! У пуцњави у Бабушници страдали отац и син, повређени други син и мајка: Огласио се МУП
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних
Пао авион код аеродрома Биково, једна особа погинула, једна тешко повређена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Медицинског у блокади јавно апеловали на Дијану Хрку да прекине штрајк глађу
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана