Povezane vesti
Novak Đoković: Tužan sam zbog odlaganja OI, ali vidimo se sledeće godine!
Hot sport 25.03.2020
Najbolji svetski teniser Novak Đoković naveo je da je odlaganje Olimpijskih igara u Tokiju prava odluka. – Tužan sam što su Olimpijske igre odložene, ali sam siguran da je to prava odluka zbog kolektivnog zdravlja svih učesnika – napisao je… »
Bah: OI u Tokiju ne moraju da se održe u letnjim mesecima
Novi magazin 25.03.2020
Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah uporedio je danas da je odlaganje Igara u Tokiju sa slagalicom i naveo da novi datum ne mora da bude u letnjim mesecima. "Ima na hiljade pitanja pre nego što se novi vremenski okvir potvrdi… »
Đoković: Prava odluka, jedva čekam Tokio 2021.
N1 Info 25.03.2020
Novak Đoković je uz fotografiju patika spremnih za Olimpijske igre u Tokiju poslao svoju poruku povodom odlaganja najveće svetske sportske smotre. Took this photo last year in Japan. I’m sad the @olympicsare postponed, but I am sure it‘s the right… »
Đoković: Tužan sam zbog odlaganja Olimpijskih igara, ali to je prava odluka
Večernje novosti 25.03.2020
Najbolji svetski teniser Novak Đoković naveo je danas da je odlaganje Olimpijskih igara u Tokiju prava odluka. Najbolji svetski teniser Novak Đoković naveo je danas da je odlaganje Olimpijskih igara u Tokiju prava odluka. "Tužan sam što su… »
Đoković: Odlaganje OI prava odluka, jedva čekam 2021.
Sportski žurnal 25.03.2020
Zlato za Srbiju na OI njegova je velika želja, pošto do sada ima samo bronzanu medalju osvojenu u Pekingu 2008. godine. Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je tužan što su Olimpiojske igre odložene, ali da je to prava odluka zbog… »
Nole fotografijom „osvojenog“ Tokija, poslao poruku posle otkazivanja Olimpijskih igara (FOTO)
Vesti online 25.03.2020
Međunarodni olimpijski komitet (MOK) odlučio je da se Olimpijske igre odlože za godinu dana, a ta vest rastužila je većinu vrhunskih sportista, baš kao i najboljeg svetskog tensiera Novaka Đokovića! Ipak, Novak je istakao da je, uzimajući u obzir… »
"Gledam Ovu fotografiju iz 2019.: Godine..." Novak Đoković se oglasio emotivnom porukom: "tužan sam sada, ali i ubeđen da…
Sportal blic 25.03.2020
Novak Đoković se na emotivan način oglasio na društvenim mrežama, nakon što je čuo da je zbog pandemije SARS-CoV-2 tipa korona virusa došlo do odlaganja Olimpijskih igara. Podsetimo, u utorak je japanski premijer Šinzo Abe istakao da je zatražio… »
Vesti dana »
Prisvojio tuđi "Mercedes" vredan 17,5 miliona dinara i vozio ga po gradu: Podnet optužni predlog protiv muškarca (27) u Beogradu, zaustavili ga saobraćajci
Kurir pre 3 satajoš 22 povezane
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 2 satajoš 6 povezanih
London, Madrid i Dablin odbili plan o preseljeu Palestinaca; Kairo upozorava Vašington: Rizikujete mirovni sporazum sa Izraelom
RTS pre 44 minutajoš 48 povezanih