Povezane vesti
Vlasnik TSC o ‘režiji’ na Banjici: ‘Kao da smo bili na streljanju, Radu je bolje da ispadne nego veštački da ga spašavamo’!…
Hot sport 25.03.2020
Iako je pauza u supereligaškom karavanu, svojevrsnih uzbuđenja ne manjka. Janoš Žemberi ni dve nedelje nakon odigranog meča na Banjici ne uspeva da se pomiri sa pojedinim dešavanjima sa meča. Podsećanja radi, TSC je u meču koji je obilovao golovima… »
Predsednik TSC-a o meču sa Radom: Svašta sam viđao u životu, ali takvu režiju nikad
Sportski žurnal 25.03.2020
Žao mi je Rada, ali nema razloga da ga više veštački spašavamo – kaže Janoš Žemberi. Objasnite nam zbog čega ste napustili tribine stadiona Rada? – Svašta sam viđao u životu, ali takvu režiju – nikad. Imali smo naspram sebe 14 fudbalera. Nisam se pomirio… »
Vesti dana »
Zajedničko saopštenje za medije povodom izveštavanja o tragičnom događaju
Ozon press pre 6 satijoš 88 povezanih
Iranski ambasador: Teheran na zahtev UN dozvoljava prolaz humanitarne pomoći kroz Ormuz
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Marko Rubio: Pitanje je nedelja kada će SAD završiti sa ostvarenjem ciljeva u Iranu
Nedeljnik pre 1 satjoš 37 povezanih
Peđa Mitrović: Zloupotreba tragedije na Filozofskom zarad ataka režima na Univerzitet
Vreme pre 3 satajoš 26 povezanih
"Iran će žestoko uzvratiti zbog zločina Izraela": Brutalna pretnja ministra zbog kršenja dogovora sa Trampom
Mondo pre 1 satjoš 140 povezanih