Povezane vesti
Jezik mu je goreo, dehidrirao je! Supruga Zoran Manijaka za Kurir otkrila koje simptome korone je pevač imao!
Kurir 25.03.2020
Zoran Jakovljević (58), poznatiji kao Zoran Manijak, zaražen je koronavurisom i nalazi se u bolnici Dragiša Mišović na lečenju. Njegova supruga Gordana Ajduković, otkrila je za Kurir kakve simptome je imao pevač i učesnik Parova i rekla u kakvom… »
Pevač i bivši učesnik "Parova" zaražen korona virusom, primljen u bolnicu u Beogradu
Blic 25.03.2020
Bivši učesnik "Parova" i muzičar Zoran Jakovljević (58), poznatiji kao Zoran Manijak, oboleo je od korona virusa i hospitalizovan je u Beogradu. Naime, Zoran je sam sa pratiocima podelio da je zaražen virusom - Dragi prijatelji, da ne bude da nešto… »
Zoran Manijak zaražen korona virusom! Bivši učesnik Parova u bolnici Dragiša Mišović!
Kurir 25.03.2020
Zoran Jakovljević (58), poznatiji kao Zoran Manijak, zaražen je koronavurisom i nalazi se u bolnici Dragiša Mišović na lečenju. Ovu informaciju za Kurir potvrdio je njegov kolega, pevač Era Odjanić. - Jako mi je žao Zorana. Čuo sam da mu nije… »
Vesti dana »
(VIDEO) Kilometarske kolone automobila na auto-putu čekaju ulazak u Novi Sad
N1 Info pre 42 minutajoš 41 povezana
Izrael počeo oslobađanje Palestinaca iz svojih zatvora u okviru nove runde razmene
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Rune vodi protiv Kecmanovića: Srbi pokušaju da ga trgnu, danski navijači sve bučniji
Nova pre 7 minutajoš 16 povezanih