Povezane vesti
Darko Lazić ODLAZI na transplantaciju na Kubu! Italija ODPALA!
Svet & Skandal 25.03.2020
Čitavih godinu dana posle saobraćajne nesreće, Darko Lazić odlagao je operaciju bubrega koji gotovo da ne radi, ali izgleda daje došao trenutak da se i taj problem reši. NOVI STAR! Šok slike: ANIN ŠVALER iz Dubaija otkriva sve tajne! Kijina mama… »
NE OPRAŠTAM TI, PUN MI JE SVEGA! Gagi ljut, oterao Lunu! “Odreknite me se! Loša sam ćerka, LJUBAVNICA”
Svet & Skandal 25.03.2020
Luna Đogani se posvađala sa dečkom Markom Miljkovićem, nakon čega je ušla u sukob i sa ocem Gagijem Đoganijem. NOVI STAR! Šok slike: ANIN ŠVALER iz Dubaija otkriva sve tajne! Kijina mama ulazi da RASKRINKA Lunu i Anabelu! TRUDNA Miljana i Zola… »
Žestoka svađa sa ocem, Luna u očajnom stanju zavapila: "Imam rakčinu, vas je briga, želim da me nema", a Gagijeva reakcija…
Blic 25.03.2020
Luna Đogani noć je provela u suzama zbog svađe sa ocem Gagijem Đoganijem. - Mrš, jesi ti princeza?Patetišeš. Sad neću da idem na žurku. - Hoću da crknem, ceo život mi je bolest, treba da idem u pakao gde mi je i mesto - urlala je Luna Đogani… »
Želim da crknem! Imam rakčinu, a vas briga! Luna urlala, psovala roditelje, a sramno kako joj je Gagi odbrusio!
Kurir 25.03.2020
Luna Đogani se posvađala sa dečkom Markom Miljkovićem, nakon čega je ušla u sukob i sa ocem Gagijem Đoganijem. Ona je ostala sama u krevetu, a jedini joj je prišao Gagi, iako mu je govorila da je ostavi na miru. "Želim da crknem! Imam 24 godine i… »
Vesti dana »
Srbi iz Srbije ne mogu organizovano autobusom da dođu da glasaju na Kosovu bez dozvole
Danas pre 6 satijoš 1 povezana