Повезане вести
Никад себи нећу опростити ако сам фасовао ковид! Ђорђе Давид без длаке на језику: Не дај Боже како ме је ово скрљало!
Курир 25.03.2020
Ђорђе Давид путем друштвене мреже Инстаграм огласио се данас па објаснио да се због упале плућа налази у боници, те да чека резултате теста на корона вирус. Нешто затим у искреној исповести напоменуо је да ће на исти начин… »
"Највише замерам себи": Ђорђе Давид отворио душу док чега резултате теста на корона вирус
Блиц 25.03.2020
Ђорђе Давид објавио је данас на Инстаграму да се налази у боници и да чека резултате теста на корона вирус, а сада је за "Блиц" изнео низ детаља о тренутној ситуацији. - Ишао сам на све прегледе и чекам да ми јаве да ли је… »
Ђорђе Давид: Имам многе симптоме корона вируса, чекам резултате, три дана сам у болници
Телеграф 25.03.2020
Музичар наводи да је на Инфективној клинци у Београду, а у разговору за ТелеграфТВ описује језиве сцене. Познати рокер и члан жирија "Звезда Гранда" Ђорђе Давид огласио се на Инстаграму где је написао да се трећи дан налази у… »
"Трећи дан сам у болници. Чекам резултате теста на корона вирус!" Ђорђе Давид се огласио и послао поруку свима
Блиц 25.03.2020
Ђорђе Давид објавио је на Инстаграму да се тренутно налази у боници и да чека резултате теста на корона вирус. - Трећи дан сам у болници . Прво на инфективној. Данас пребачен на пулмологију у оквиру КЦ! Упала плућа. Чекам… »
Ђорђе Давид већ 3 дана у болници! Тестирали га на коронавирус: Јак сам, чекам резултате
Курир 25.03.2020
Певач Ђорђе Давид на Фејсбук налогу је обавестио пријатеље да је већ три дана у болници, као и да су га тестирали на коронавирс. "Трећи дан сам у болници. Прво на инфективној, Данас сам пребачен на пулмологију у оквиру КЦ. Упала… »
Вести дана »
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 2 сатајош 31 повезана
Судије и тужиоци протестовали због политичких притисака: Најављене измене закона виде као удар на самосталност правосуђа
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 23 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 5 сатијош 34 повезане
Нема титуле за првака Формуле 1: Ево зашто је ФИА одбила да му уручи пехар
Мондо пре 3 сатајош 47 повезаних