Povezane vesti

Epidemiolog Tiodorović: Ako izdržimo narednih 15 dana, možemo da očekujemo znatan pad obolelih krajem aprila

Blic pre 14 dana
U ovom trenutku držimo se dobro, iako iz dana u dan imamo sve više obolelih, a počeli smo da beležimo i smrtne slučajeve. Sledeća nedelja biće teška, ali ako izdržimo disciplinovano još 15 dana, tada možemo reći da smo na dobrom putu da… »

Epidemiolog: Sledeća nedelja će biti teška, poboljšanje krajem aprila

B92 pre 14 dana
Epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović očekuje da će krajem apila doći do znatnijeg pada u broju obolelih od koronavirusa u Srbiji. "Ako izdržimo naredne dve nedelje, znači da ćemo moći dobro da se nosimo sve do kraja aprila, kada očekujemo da… »

Tiodorović: Krajem aprila moguć znatan pad broja obolelih

RTV pre 14 dana
BEOGRAD - Epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović očekuje da će krajem aprila doći do znatnijeg pada u broju obolelih od korona virusa u Srbiji. "Ako izdržimo naredne dve nedelje, znači da ćemo moći dobro da se nosimo sve do kraja aprila, kada… »

Epidemiolog Tiodorović otkrio kada možemo očekivati pad obolelih od virusa korona

Večernje novosti pre 14 dana
"Sledeća nedelja biće teška, ali ako izdržimo disciplinovano još 15 dana, tada možemo reći da smo na dobrom putu da neprijatelja uhvatimo za rogove", rekao je doktor Branislav Tiodorović. BEOGRAD - Epidemiolog Branislav Tiodorović očekuje da će… »

Epidemiolog otkrio kad može doći do pada u broju obolelih od korone: Bitne su naredne 2 nedelje

Telegraf pre 14 dana
- Sledeća nedelja biće teška, ali bitno je da izdržimo - kaže Tiodorović. Epidemiolog Branislav Tiodorović očekuje da će krajem apila doći do znatnijeg pada u broju obolelih od korona virusa u Srbiji. - Ako izdržimo naredne dve nedelje, znači… »

Epidemiolog: Sledeća nedelja će biti teška, poboljšanje krajem aprila

Radio 021 pre 14 dana
Epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović očekuje da će krajem apila doći do znatnijeg pada u broju obolelih od virusa korona u Srbiji. "Ako izdržimo naredne dve nedelje, znači da ćemo moći dobro da se nosimo sve do kraja aprila, kada očekujemo… »

Epidemiolog Branislav Tiodorović: Krajem aprila moguć znatan pad broja obolelih od korone

Kurir pre 14 dana
Ako izdržimo naredne dve nedelje, znači da ćemo moći dobro da se nosimo sve do kraja aprila, kada očekujemo da će doći do jednog znatnijeg pada, a u maju očekujemo sporadične slučajeve. BEOGRAD - Epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović… »

Vesti dana »