Povezane vesti

Žene, oprez! Evo kakve veze imaju korona virus i dugački nokti

Mondo pre 14 dana
Uradite jednostavan test i saznajte da li su vam nokti predugački da bi bili higijenski ispravni! Uradite jednostavan test i saznajte da li su vam nokti predugački da bi bili higijenski ispravni! U Srbiji su uvedene nove mere protiv širenja korona… »

Važno: Kako da znate da li vaše dete otežano diše

Mondo pre 14 dana
Pogledajte računicu normalnog broja udisaja po uzrastu! Pogledajte računicu normalnog broja udisaja po uzrastu! U Srbiji su uvedene nove mere protiv širenja korona virusa. Podsećamo vas da su na snazi zabrana kretanja i policijski čas, i da su… »

Prvi slučaj korona virusa u Kraljevu: Muškarac na respiratoru

Mondo pre 14 dana
Muškarac koji je došao iz Belgije i potom bio u samoizolaciji trenutno na respiratoru. Muškarac koji je došao iz Belgije i potom bio u samoizolaciji trenutno na respiratoru. U Srbiji su uvedene nove mere protiv širenja korona virusa. Podsećamo vas… »

Apel: Ne odlažite dobrovoljno davanje krvi zbog korona virusa!

Mondo pre 14 dana
Neophodne zalihe krvi za vanredno stanje, uvedene posebne mere predostrožnosti za dobrovoljne davaoce! Neophodne zalihe krvi za vanredno stanje, uvedene posebne mere predostrožnosti za dobrovoljne davaoce! U Srbiji su uvedene nove mere protiv širenja… »

Najgorih 24 sata u Nemačkoj - evo koliko je novih slučajeva i umrlih

Mondo pre 14 dana
Korona virus u Nemačkoj, najnoviji podaci! Korona virus u Nemačkoj, najnoviji podaci! U Srbiji su uvedene nove mere protiv širenja korona virusa. Podsećamo vas da su na snazi zabrana kretanja i policijski čas, i da su socijalna distanca i često… »

Ni slučajno ne mešajte ova sredstva kada čistite ili dezinfikujete kuću!

Mondo pre 14 dana
Dezinfekcija zbog korona virusa je svima na umu, ali ove supstance mogu biti otrovne kada se pomešaju! Dezinfekcija zbog korona virusa je svima na umu, ali ove supstance mogu biti otrovne kada se pomešaju! U Srbiji su uvedene nove mere protiv širenja… »

Višegradska ima poseban protokol za bezbedan prijem trudnica i porođaj

Mondo pre 14 dana
U poslednja 24 sata rođene su 24 bebe, direktor GAK-a objasnio poseban protokol za bezbedan prijem i porođaj trudnica. U poslednja 24 sata rođene su 24 bebe, direktor GAK-a objasnio poseban protokol za bezbedan prijem i porođaj trudnica. U Srbiji su… »

Bravo, bako! Starica od 96 godina pobedila korona virus

Mondo pre 14 dana
Žena stara 96 godina je izlečena i oporavlja se kod kuće! Žena stara 96 godina je izlečena i oporavlja se kod kuće! U Srbiji su uvedene nove mere protiv širenja korona virusa. Podsećamo vas da su na snazi zabrana kretanja i policijski čas, i da… »

SZO: Šest ključnih koraka za zaustavljanje pandemije korona virusa

Mondo pre 14 dana
Svetska zdravstvena organizacija objavila spisak šest ključnih koraka u zaustavljanju pandemije! Svetska zdravstvena organizacija objavila spisak šest ključnih koraka u zaustavljanju pandemije! U Srbiji su uvedene nove mere protiv širenja korona… »

Da li je Ćuprija najveće žarište korona virusa u Srbiji?

Mondo pre 14 dana
Pogledajte podatke i statistiku! Pogledajte podatke i statistiku! U Srbiji su uvedene nove mere protiv širenja korona virusa. Podsećamo vas da su na snazi zabrana kretanja i policijski čas, i da su socijalna distanca i često, pravilno pranje ruku… »

U Srbiji četiri žrtve, 384 potvrđena slučaja zaraze koronavirusom

iKragujevac pre 14 dana
U Srbiji su do sada registrovana 384 slučaja zaraze koronavirusom, a četiri osobe su preminule. U sredu je potvrđen jedan smrtni slučaj. Nekoliko trudnica sa simptomima koronavirusa negativne na Kovid-19, kaže Aleksandar Stefanović, direktor Klinike… »

Vesti dana »