Povezane vesti

Kontinentalna Kina bez lokalno prenosivih slučajeva korone

Dnevnik pre 5 dana
PEKING: Kontinentalni deo Kine po šesti put u poslednjih osam dana nema nove lokalno prenosive slučajeve korona virusa. Svih 67 novih slučajeva prijavljenih do kraja jučerašnjeg dana došli su iz inostranstva, kao i svih 47 slučajeva koji su… »

Kako je Kina zauzdala virus? Kontinentalni deo bez lokalno prenosivih slučajeva

RTV pre 5 dana
PEKING - Centralna uprava i rukovođenje, mobilizacija, organizacija, zakoni, solidarnost i međunarodna saradnja - to je šest tačaka koje je kineski dnevni list "Pipls Dejli" (People's Daily) opisao kao model koji je Kina primenila kako bi u najkraćem… »

Kako su Kinezi pobedili koronavirus

Politika pre 5 dana
U provinciju Hubei stiglo 42.000 medicinskih radnika, napravljene privremene bolnice, adaptirano 86 postojećih i izgrađeno 16 montažnih ukupnog kapaciteta od 60.000 kreveta. PEKING - Centralna uprava i rukovođenje, mobilizacija, organizacija, zakoni… »

Ovako je Kina zauzdala koronavirus - model u 6 tačaka

RTS pre 5 dana
Kineski dnevni list Ženmin žibao (People's Daily, Narodni dnevni list) opisao je u šest tačaka model koji je Kina primenila kako bi u najkraćem roku zaustavila epidemiju koronavirusa, SARS-kov-2. Rukovođenje Kina je uspostavila Centralnu upravu za… »

Život se promenio iz korena: Šest mera koje je Kina preduzela da bi obuzdala koronu

Večernje novosti pre 5 dana
Kineski list opisao je šest ključnih tačaka u modelu borbe protiv zaraze. Kineski dnevni list "Narodni dnevnik" (People's Daily) je u šest tačaka opisao model koji je Kina primenila kako bi u najkraćem roku zaustavila epidemiju novog koronavirusa… »

Kineski model za zaustavljanje epidemije koronavirusa u 6 tačaka

Luftika pre 5 dana
Kineski stručnjaci već nekoliko dana borave u Srbiji kako bi svojim savetima pomogli srpskim lekarima u borbi sa koronavirusom. Kako su juče izjavili za srpske medije ovu bolest je moguće pobediti. Kina je zemlja koja je uspela da zaustavi epidemiju… »

Kako je Kina zauzdala korona virus

Al Jazeera pre 5 dana
Kina je uvela centralno upravljanje i niz mjera koje su joj omogućile da zauzda širenje korona virusa. Centralna uprava i rukovođenje, mobilizacija, organizacija, zakoni, solidarnost i međunarodna saradnja - to je šest tačaka koje je kineski dnevni… »

Ovako je Kina zauzdala koronavirus: Model u 6 tačaka

Pravda pre 5 dana
Kineski dnevni list Ženmin žibao je u šest tačaka opisao model koji je Kina primenila kako bi u najkraćem roku zaustavila epidemiju novog koronavirusa. Rukovođenje Kina je uspostavila Centralnu upravu za odgovor na epidemiju i Jedinstveni državni… »

Kako je Kina zauzdala virus?

Dnevnik pre 5 dana
PEKING: Centralna uprava i rukovođenje, mobilizacija, organizacija, zakoni, solidarnost i međunarodna saradnja - to je šest tačaka koje je kineski dnevni list "Pipls Dejli" opisao kao model koji je Kina primenila kako bi u najkraćem roku zaustavila… »

Vesti dana »