Povezane vesti

Na Kosovu osam novozaraženih, ukupno 79

Dnevnik pre 14 dana
PRIŠTINA: Na kosovskoj teritoriji registrovano je osam novozaraženih korona virusom i sada ih je ukupno 79, potvrdio je popodne vršilac dužnosti ministra zdravlja Arben Vitia. Vitia je na svom Fejsbuk profilu objavio da je ukupno 89 osoba testirano… »

Na Kosovu i Metohiji sedam novozaraženih - ukupno 86, nema obolelih u većinski srpskim sredinama

RTV pre 13 dana
PRIŠTINA, BEOGRAD - Na Kosovu i Metohiji je potvrđeno sedam novih slučajeva korona virusa, a svi novozaraženi su iz opštine Mališevo, saopštio je večeras Nacionalni institut za javno zdravlje u Prištini. Ukupan broj zaraženih korona virusom na… »

Na KiM 71 zaražena osoba korona virusom

Dnevnik pre 14 dana
PRIŠTINA: Na kosovskoj teritoriji registrovana je 71 osoba zaražena korona virusom, od kojih su 32 hospitalizovane na Klinici za zarazne bolesti. Sedam osoba je na respiratorima, a preostali na bolničkom lečenju su stabilnog zdravstveno stanja, rekao… »

"Poštujte mere Vlade Srbije, Albanci se bave politikom a ne zdravljem" VIDEO

B92 pre 14 dana
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je da je u Kliničkom centru u Kosovskoj Mitrovici obezbeđeno 430 ležajeva ako dođe do širenja virusa korona. Đurić je za vesti Prve TV kazao da je organizovan i dolazak više lekara i medicinskih… »

Đurić: Srpske institucije na KiM pripremljene za epidemiju, 430 ležajeva u Kosovskoj Mitrovici

Danas pre 14 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kazao je danas da su srpske institucije na Kosovu pripremljene za epidemiju korona virusa i da je obezbeđeno 430 ležajeva u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici. Đurić je za… »

Đurić: Vlada uspela da obezbedi funkcionisanje zdravstva na KIM

Dnevnik pre 14 dana
BEOGRAD: Vlada Srbije je preduzela ogromne napore da obezbedi normalno snabdevanje i funkcionisanje zdravstvenih ustanova u uslovima potpune blokade administrativne linije, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić. "Uspeli smo da… »

Srbi na KiM, bez brige! Marko Đurić: Spremni za borbu sa korona virusom

Kurir pre 14 dana
Vlada Srbije je preduzela ogromne napore da obezbedi normalno snabdevanje i funkcionisanje zdravstvenih ustanova u uslovima potpune blokade administrativne linije, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić. "Uspeli smo da obezbedimo… »

Đurić: Srpske institucije na KiM pripremljene za epidemiju

Novi magazin pre 14 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kazao je danas da su srpske institucije na Kosovu pripremljene za epidemiju korona virusa i da je obezbeđeno 430 ležajeva u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici. Đurić je za… »

Vesti dana »

Kisić Tepavčević: Protokol testiranja isti za sve

Slobodna Evropa pre 1 satjoš 36 povezanih

SAD: Broj zaraženih u padu, distanciranje daje rezultate

Al Jazeera pre 1 satjoš 80 povezanih

Sahranjen Miša Tumbas

Sportske.net pre 2 satajoš 13 povezanih