Povezane vesti

U petak avion za Nemačku, moguće i za Maltu

Politika pre 14 dana
Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je da se čini sve kako bi se naši državljani koji su ostali „zarobljeni” širom sveta vratili u Srbiju i najavio da će sutra odleteti avion za Nemačku, a moguće i za Maltu… »

Dačić: Nema više državljana Srbije na aerodromima

Politika pre 13 dana
Ministar inostranih poslova Srbje izjavio je da više nema državljana Srbije na aerodromima u svetu i istakao da će država nastaviti da evakuiše građane iz inostranstva. On je za TV N1 rekao da je njihovo prebacivanje bilo urgentno, a da će se dalje… »

Ivica Dačić o vraćanju građana Srbije: Sutra let za Berlin, pa za Abu Dabi i Maltu, iz Nemačke dolazi medicinsko osoblje

Kurir pre 13 dana
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da će sutra jedan avion odleteti za Berlin, a potom narednih dana za Abu Dabi i Maltu, kako bi vratio građane Srbije. Dačic je, u Dnevniku RTS-a, istakao da će Srbija uložiti… »

Sutra avion za Nemačku, moguće i za Maltu - po srpske državljane

Dnevnik pre 13 dana
BEOGRAD: Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je da se čini sve kako bi se naši državljani koji su ostali ”zarobljeni” širom sveta vratili u Srbiju i najavio da će sutra odleteti avion za Nemačku, a moguće i… »

Dačić sa šefom kubanske diplomatije o pandemiji

RTS pre 13 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je telefonom sa ministrom inostranih poslova Republike Kube Brunom Rodrigesom Pariljom. Glavna tema razgovora bila je pandemija Kovida-19. Dvojica ministara su razmenili… »

Srbi "zarobljeni" širom sveta: Odalović: Sutra poleće avion za Nemačku, moguće i za Maltu

Blic pre 13 dana
Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je da se čini sve kako bi se naši državljani koji su ostali "zarobljeni" širom sveta vratili u Srbiju i najavio da će sutra odleteti avion za Nemačku, a moguće i za Maltu gde… »

Sleteo avion sa srpskim državljanima iz Londona

B92 pre 13 dana
Avion Er Srbije sa 120 naših građana iz Londona sleteo je večeras u Beograd. Putnici su po sletanju ušli na posebne ulaze na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a zatim su upućeni u posebne autobuse. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je… »

Odalović: Činimo sve za naše građane u svetu, nikoga nećemo zaboraviti

Radio 021 pre 13 dana
Održavamo kontakte s srpakim državljanima koji su ostali zarobljeni širom sveta, ne možemo svima odgovoriti odmah na zahteve, ali činimo sve, rekao je u Danu uživo televizije N1 generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović… »

Pomoć države traže državljani Srbije "zaglavljeni" u SAD, Indiji, na Tajlandu...

N1 Info pre 13 dana
Srpski državljani koji su "zaglavljeni" širom sveta, i dalje čekaju pomoć države da im omogući da se vrate u zemlju. Takve apele svakodnevno šalju iz Amerike, Praga, Indije, Lisabona, Tajlanda... Za to vreme šef srpske diplomatije Ivica Dačić za… »

Srpski državljani iz Londona sleteli u Beograd

Blic pre 13 dana
Avion Er Srbije sa 120 naših građana iz Londona sleteo je večeras u Beograd. Putnici su po sletanju ušli na posebne ulaze na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a zatim su upućeni u posebne auotobuse. Ministar inostranih poslova Srbje izjavio je… »

DW: Neće biti kazni za duži ostanak u Šengenu

N1 Info pre 13 dana
U Srbiju se iz EU vraćaju uglavnom oni koji nemaju rešeno pitanje statusa - dozvole boravka u nekoj od zemalja. Međutim, za DW je iz Brisela potvrđeno da postoji mogućnost privremene legalizacije boravka. Izvor: N1 Srbija će dva puta dnevno slati… »

Odalović: Činimo sve za naše građane u svetu, nikoga nećemo zaboraviti

N1 Info pre 13 dana
Održavamo kontakte s srpakim državljanima koji su ostali zarobljeni širom sveta, ne možemo svima odgovoriti odmah na zahteve, ali činimo sve, rekao je u Danu uživo generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović. "Razumem… »

Dačić: Nema više državljana Srbije na aerodromima

Dnevnik pre 14 dana
BEOGRAD: Ministar inostranih poslova Srbje izjavio je da više nema državljana Srbije na aerodromima u svetu i istakao da će država nastaviti da evakuiše građane iz inostranstva. On je za N1 rekao da je njihovo prebacivanje bilo urgentno, a da će se… »

Dačić: Srbija će nastaviti da evakuiše građane iz inostranstva

Slobodna Evropa pre 14 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da će Srbija nastaviti da evakuiše građane iz inostranstva za vreme pandemije korona virusa. "Danas je jedan avion odleteo za London. Drugi za Los Anđeles, ali on nije otišao po putnike, već… »

Dačić: Nema više naših na aerodromima

RTV pre 14 dana
BEOGRAD - Ministar inostranih poslova Srbije izjavio je danas da više nema državljana Srbije na aerodromima u svetu i istakao da će država nastaviti da evakuiše građane iz inostranstva. On je za N1 rekao da je njihovo prebacivanje bilo urgentno, a… »

Dačić sa kubanskim kolegom razgovarao o korona virusu

Blic pre 14 dana
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić razgovarao je danas telefonom sa kubanskim kolegom Brunom Rodrigezom Pariljomo o pandemiji virusa Covid-19 i o modalitetima saradnje u oblasti zdravstva, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova. Dvojica ministara… »

Dačić: Nema više državljana Srbije na aerodromima, dalje po prioritetima

Danas pre 14 dana
Pojedini srpski državljani i dalje su zaglavljeni širom sveta. Apel državi da im omogući da se vrate u zemlju stižu iz Indije, Lisabona, Amerike, sa Malte, Tajlanda. Šef srpske diplomatije Ivica Dačić za N1 kaže da će država nastaviti da… »

Dačić: Nema više državljana Srbije po aerodromima širom sveta

Blic pre 14 dana
Ministar inostranih poslova Srbje izjavio je danas da više nema državljana Srbije na aerodromima u svetu i istakao da će država nastaviti da evakuiše građane iz inostranstva. On je za N1 rekao da je njihovo prebacivanje bilo urgentno, a da će se… »

Uspeli smo, vraćeni su kućama: Nema više državljana Srbije po aerodromima širom sveta!

Pravda pre 14 dana
Ministar inostranih poslova Srbije izjavio je danas da više nema državljana Srbije na aerodromima u svetu i istakao da će država nastaviti da evakuiše građane iz inostranstva. On je rekao da je njihovo prebacivanje bilo urgentno, a da će se dalje… »

Dačić: Nema više državljana Srbije na aerodromima, dalje po prioritetima

N1 Info pre 14 dana
Pojedini srpski državljani i dalje su zaglavljeni širom sveta. Apel državi da im omogući da se vrate u zemlju stižu iz Indije, Lisabona, Amerike, sa Malte, Tajlanda. Šef srpske diplomatije Ivica Dačić kaže da će država nastaviti da evakuiše… »

Dačić razgovarao sa šefom diplomatije Kube o borbi protiv korona virusa

Novi magazin pre 14 dana
Šef diplomatije Srbije Ivica Dačić i ministar inostranih poslova Кube Bruno Rodrigez Parilja razgovarali su danas, telefonski, o modalitetima saradnje u oblasti zdravstva i dogovorili nastavak komunikacije radi što efikasnije borbe protiv virusa… »

Zajedno protiv korone: Ivica Dačić razgovarao sa kubanskim kolegom o pandemiji

Kurir pre 14 dana
Šef diplomatije Srbije Ivica Dačić i ministar inostranih poslova Кube Bruno Rodrigez Parilja razgovarali su danas, telefonski, o modalitetima saradnje u oblasti zdravstva i dogovorili nastavak komunikacije radi što efikasnije borbe protiv virusa… »

Vreme otkazanih letova

Danas pre 14 dana
Desetine građana Srbije „zarobljeno“ je na aerodromima širom sveta – od zapadne Evrope do Azije, jer je korona virus „prizemljio“ avione. Mnogi od putnika upućuju apele za pomoć , uglavnom putem društvenih mreža. U takvim okolnostima, koje… »

Dva leta dnevno za građane zarobljene na aerodromima

Danas pre 14 dana
Ministar spoljnih poslova počeo sistemski da rešava problem ljudi kojima je onemogućen povratak u Srbiju Nakon više slučajeva u kojima su građani zarobljeni na različitim aerodromima širom sveta morali da apeluju preko medija i društvenih mreža… »

Stefanović (SSP): Sve je veći broj naših državljana u inostranstvu prepuštenih samim sebi

Beta pre 14 dana
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović ocenio je da izjava ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića o srpskim državljanima iz inostranstva pokazuje da oni nisu "zarobljeni" u drugim državama samo zbog nemogućnosti… »

Stefanović: Sve je veći broj naših državljana u inostranstvu prepuštenih samim sebi

Danas pre 14 dana
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović ocenio je danas da izjava ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića o srpskim državljanima iz inostranstva pokazuje da oni nisu „zarobljeni“ u drugim državama samo zbog… »

Neće biti kazni za duži ostanak u Šengenu

Dojče vele pre 14 dana
U Srbiju se iz EU vraćaju uglavnom oni koji nemaju rešeno pitanje statusa - dozvole boravka u nekoj od zemalja. Međutim, za DW je iz Brisela potvrđeno da postoji mogućnost privremene legalizacije boravka. Srbija će dva puta dnevno slati avione „Er… »

Dačić: Spoljna politika se svela na borbu protiv korona virusa

Danas pre 14 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je za sutra planiran let aviona za London kako bi srpske državljane prebacio u Srbiju. Prva „faza takvih“ evakuacije obuhvata ljude „zarobljene“ na aerodromima, nakon čega će se… »

Vesti dana »