Povezane vesti

"Premijerka Brnabić i njeni saradnici testirani na virus korona" VIDEO

B92 pre 8 dana
Beograd -- Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević rekla je da su rađeni testovi na koronavirus premijerki Ani Brnabić i njenim saradnicima. Ona je za Prvu TV dodala da misli da su rezultati negativni. "Koliko ja znam, jedino je… »

Ana Brnabić testirana na koronu: Posle slučaja u Ministarstvu životne sredine, premijerka na analizama

Kurir pre 8 dana
Odgovorno Ana Brnabić i njeni saradnici uradili su test, otkrila je juče savetnica predsednika Srbije i dodala da misli da su rezultati negativni. Premijerka Srbije Ana Brnabić i njeni saradnici testirali su se na koronavirus. Ovo je danas otkrila… »

Premijerka Ana Brnabić i njeni saradnici testirani na koronu

Mondo pre 8 dana
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i svi članovi njenog kabineta testirani su na koronu, a kako saznaje “Blic”, zaraženih u neposrednom okruženju premijerke, nema. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i svi članovi njenog kabineta testirani su… »

Vasiljevićeva: Lekari rekli da još ne treba zatvarati gradove, ali...; Pomoć Kine nemerljiva

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Lekari u Srbiji su rekli da još ne treba zatvarati tri grada Beograd, Niš i Valjevo, koji su najveće žarište korona virusa, a da će ta mera biti sagledana u naredna 24 sata, kaže savetnica predsednika Srbije za medije Suzana Vasiljević… »

Beograd, Niš i Valjevo u karantinu - koliko je taj scenario blizu?

B92 pre 8 dana
Danima se najavljuje moguće zatvaranje pojedinih gradova u potpuni karantin. Gradovi koji su spomenuti su Beograd, Valjevo i Niš, tri žarišta koronavirusa. Nove mere za ova tri grada u sredu je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Sada je… »

Vlada se ne seli u Palatu Srbija, niko iz kabineta Brnabić nije zaražen

N1 Info pre 8 dana
Vlada se neće preseliti u Palatu Srbija. Za sada je odlučeno da svi sastanci kojima prisustvuje veći broj ljudi budu održavani u Palati Srbija, pa je zbog toga danas tamo održana i sednica Vlade. U ostalim zgradama koje koristi Vlada radi se kao i do… »

Kreće udar na žarišta

Vesti online pre 8 dana
Policijski sat i druga ograničenja u Srbiji, nametnuta zbog sprečavanja epidemije, uskoro bi mogla da budu dopunjene novim merama u Beogradu, Valjevu i Nišu. Uvođenje još oštrijih pravila za ova tri grada s najvećim brojem zaraženih korona virusom… »

Suđenja za kršenje samoizolacije preko Skajpa

RTS pre 9 dana
Ministarstvo pravde uputilo je dopis sudovima koji će voditi postupke protiv osoba koje su prekršile mere samoizoilacije da ta suđenja organizuju preko video-linka radi zaštite zaposlenih i lica protiv kojih se vodi postupak, saopšteno je iz tog… »

Da li će Beograd, Valjevo i Niš biti zatvoreni u naredna 24 sata?

Mondo pre 9 dana
Da li će biti dodatnih mera, zaključavanja gradova? Smatra da će nove mere ako ne danas, biti saopštene sutra, ali da još nisu poznati detalji. Da li će biti dodatnih mera, zaključavanja gradova? Smatra da će nove mere ako ne danas, biti… »

Šest žrtava koronavirusa, na konferenciji u 15 časova novi podaci

RTS pre 9 dana
U toku noći preminula su još dva pacijenta kod kojih je bio potvrđen Kovid-19. Od koronavirusa u Srbiji preminulo ukupno šest ljudi. Najveći broj obolelih u Beogradu, Nišu i Valjevu. Danas se očekuje dodatna isporuka dva miliona i devetsto hiljada… »

Tiodorović: Epidemiološka situacija u Nišu ozbiljna, više od 300 građana pod nadzorom

Danas pre 9 dana
Epidemiloška situacija u Nišu je teška i ozbiljna, ali mere koje se uvode i kojih se građani sve više pridržavaju donoprinose suzbijanju epidemije, izjavio je epidemilog Branislav Tiodorović za Radio televiziju Srbije. Tiodorović je rekao da je… »

Tiodrović: U Nišu potvrđeno 40 slučajeva korona virusa, više od 300 građana pod nadzorom

Jugmedia pre 9 dana
Epidemiloška situacija u Nišu je teška i ozbiljna, ali mere koje se uvode i kojih se građani sve više pridržavaju donoprinose suzbijanju epidemije, izjavio je epidemilog Branislav Tiodorović za Radio televiziju Srbije. Tiodorović je rekao da je… »

Tiodorović: Situacija u Nišu je teška, više od 300 građana pod nadzorom

Južne vesti pre 9 dana
Epidemiološka slika Niša je ozbiljna, rekao je za RTS epidemiolog Bratislav Tiodorović i napomenuo da pored 40 obolelih, ima još 300 građana koji su sa njima bili u kontaktu i koji su pod nadzorom. Za sada su u Nišu zvanično potvrđena 2 smrtna… »

Tiodorović: Teška epidemiološka situacija u Nišu

N1 Info pre 9 dana
Epidemiološka situacija u Nišu je teška i ozbiljna, ali mere koje se uvode i kojih se građani sve više pridržavaju donoprinose suzbijanju epidemije, izjavio je epidemilog Branislav Tiodorović za Radio televiziju Srbije. Tiodorović je rekao da je… »

Tiodorović: Epidemiloška situacija u Nišu ozbiljna

Novi magazin pre 9 dana
Epidemiloška situacija u Nišu je teška i ozbiljna, ali mere koje se uvode i kojih se građani sve više pridržavaju donoprinose suzbijanju epidemije, izjavio je epidemilog Branislav Tiodorović. Tiodorović je za RTS rekao da je kod 40 osoba u Nišu… »

Suđenja okrivljenima za kršenje samoizolacije putem skajpa

Večernje novosti pre 9 dana
Ministarstvo pravde Srbije uputilo je dopis sudovima koji će voditi postupke protiv lica koja su prekršila mere samoizolacije da ta suđenja organizuju putem video linka. Ministarstvo pravde Srbije uputilo je dopis sudovima koji će voditi postupke… »

Tiodorović o situaciji u Nišu: Potvrđeno 40 slučajeva korona virusa, više od 300 građana pod nadzorom

Kurir pre 9 dana
Epidemiloška situacija u Nišu je teška i ozbiljna, ali mere koje se uvode i kojih se građani sve više pridržavaju donoprinose suzbijanju epidemije, izjavio je epidemilog Branislav Tiodorović za Radio televiziju Srbije. Tiodorović je rekao da je… »

Marinika Tepić pita po kojem osnovu Vučićeva savetnica najavljuje zatvaranje gradova

Danas pre 9 dana
Potpredsednica stranke Slobode i pravde, Marinika Tepić, danas je postavila pitanje po kojem osnovu je Suzana Vasiljević, savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića za medije, ovlašćena da najavljuje „zatvaranje“ Beograda, Valjeva i Niša… »

Dostupni podaci o broju zaraženih po gradovima u Srbiji

Danas pre 9 dana
Kancelarija za IT i eUpravu učinila je dostupnim statističke podatke o broju zaraženih virusom COVID-19 na teritoriji Republike Srbije. Na sajtu https://covid19.data.gov.rs/ može se pratiti broj obolelih po gradovima, broj osoba u samoizolaciji, kao i… »

Vasiljević: Odluka o zatvaranju tri grada u naredna 24 časa

Večernje novosti pre 9 dana
Nove mere ako ne danas, biće saopštene sutra, kaže savetnica predsednika Srbije za medije Suzana Vasiljević. BEOGRAD - Lekari u Srbiji su rekli da još ne treba zatvarati tri grada Beograd, Niš i Valjevo, koji su najveće žarište korona virusa, a… »

Status medicinske sestre zapalio Srbiju: Vučiću, nisi mogao da izdržiš dugo, a da ne pokažeš ponovo tvoje pravo lice…

Pravda pre 9 dana
Jedna medicinska sestra iz Beograda svojim statusom na Fejsbuku izazvala je bum na društvenim mrežama. Ona se obratila vladajućoj garnituri u Srbiji na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem povodom aktuelne situacije povodom virusa korona, kao i… »

Vasiljević: Najstrože kazne za zloupotrebe i zaradu na račun krize

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić je u kontaktu sa privrednicima u Srbiji koji na dnevnom nivou dobijaju upozorenje da će najstrože biti sankcionisani oni koji pokušavaju da zloupotrebama u situaciji kada se suočavamo sa korona virusom zarade i… »

U Srbiji suđenja za kršenje samoizolacije preko Skajpa

Slobodna Evropa pre 9 dana
Ministarstvo pravde uputilo je dopis sudovima koji će voditi postupke protiv osoba koje su prekršile mere samoizoilacije, da se ta suđenja organizuju preko video linka. Ministarstvo je ovu odluku obrazložilo u cilju zaštite zaposlenih i lica protiv… »

Vasiljević: Nove mere za Beograd, Niš i Valjevo, još se ne zna kakve će biti

N1 Info pre 9 dana
Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević najavila je da bi nove mere za Beograd, Niš i Valjevo mogle biti saopštene uskoro i da se još ne zna kakve će biti. Izvor: TV Prva Ona je za televiziju Prva rekla da je predsednik Srbije… »

Vasiljević: Nove mere Vlade biće saopštene danas ili sutra

Danas pre 9 dana
Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je danas da će „sutra, ako ne danas“ biti objavljene nove mere Vlade protiv širenja zaraze korona virusom. Vasiljević je za televiziju Prva kazala da je juče, na sastanku Kriznog… »

Ministarstvo pravde: Suđenja preko video linka za lica koja su prekršila mere samoizolacije

Danas pre 9 dana
Ministarstvo pravde saopštilo je danas da je uputilo dopis sudovima koji će voditi postupke protiv lica koja su prekršila mere samoizoilacije da ta suđenja organizuju putem video linka, u cilju zaštite kako zaposlenih, tako i lica protiv kojih se… »

Savetnica predsednika Srbije: U naredna 24 sata odluka o zatvaranju tri grada

Blic pre 9 dana
Lekari u Srbiji su rekli da još ne treba zatvarati tri grada Beograd, Niš i Valjevo, koji su najveće žarište korona virusa, a da će ta mera biti sagledana u naredna 24 sata, kaže savetnica predsednika Srbije za medije Suzana Vasiljević. Smatra da… »

Uskoro moguće nove mere za Beograd, Niš i Valjevo

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević najavila je danas da bi nove mere za Beograd, Niš i Valjevo mogle biti saopštene uskoro i da se još ne zna kakve će biti. Ona je za televiziju Prva rekla da je predsednik Srbije… »

Lekari rekli da još ne treba zatvarati gradove, odluka u narednih 24 sata!

Mondo pre 9 dana
Lekari u Srbiji su rekli da još ne treba zatvarati tri grada Beograd, Niš i Valjevo, koji su najveće žarište korona virusa, a da će ta mera biti sagledana u naredna 24 sata, kaže savetnica predsednika Srbije za medije Suzana Vasiljević. Lekari u… »

Srbija: Suđenja okrivljenima za kršenje samoizolacije putem Skypea

Al Jazeera pre 9 dana
U pojedinim sudovima se već sutra očekuju prva suđenja zbog kršenja mjere samoizolacije. Ministarstvo pravde Srbije uputilo je dopis sudovima koji će voditi postupke protiv osoba koje su prekršila mjere samoizolacije da ta suđenja organizuju putem… »

Odluka o zatvaranju 3 grada možda u naredna 24 sata: Vasiljević o kritikama Sajma i "koroni u Vladi"

Telegraf pre 9 dana
Savetnica predsednika Srbije govorila je o mogućoj izolaciji gradova i opština, kaznama za profitere u vreme vanrednog stanja, pomoći koju Srbija dobija iz Kine i drugih država. Savetnica predsednika Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević u… »

Vasiljević: Premijerka Srbije i njeni saradnici testirani na koronu

Blic pre 9 dana
Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je da su rađeni testovi na korona virus premijerki Srbije Ani Brnabić i njenim saradnicima. Ona je za TV Prva dodala da misli da su rezultati negativni, prenosi B92. - Koliko ja znam… »

Vasiljević: Premijerka i njeni saradnici testirani na koronu

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD, 26. marta (Tanjug) - Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je da su rađeni testovi na korona virus premijerki Ani Brnabić i njenim saradnicima. Ona je za Prvu TV dodala da misli da su rezultati negativni, prenosi… »

Premijerka Brnabić i njeni saradnici testirani na virus korona

Večernje novosti pre 9 dana
Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević rekla da je došlo do loše interpretacije izjave o zaraženima u Vladi Srbije. Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević rekla je da su rađeni testovi na virus korona premijerki… »

Vasiljević: Uskoro nove mere, stručnjaci protiv zatvaranja Beograda, Valjeva i Niša

Novi magazin pre 9 dana
Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je danas da će "sutra, ako ne danas" biti objavljene nove mere Vlade protiv širenja zaraze korona virusom. Vasiljević je za televiziju Prva kazala da je juče, na sastanku Kriznog… »

Korona virus po gradovima: Valjevo novo žarište, Kragujevac na oprezu, Subotičanin iz izolacije oteo suprugu

Blic pre 9 dana
Od ukupno 384 potvrđena slučaja korona virusa, gotovo polovina ih je u Beogradu, gde je registrovano čak 158 slučajeva. To i nije toliko neočekivano, s obzirom da je srpska prestonica grad sa najvećim brojem stanovnika, koji je i prethodnih dana… »

Kineski stručnjaci koji su došlu u Srbiju: "Srbi, ovo je ozbiljno, što se tiče lekova mi smo primenjivali četiri vrste"

Večernje novosti pre 9 dana
Kineski stručnjaci objasnili su u Dnevniku RTS koje ljude bi trebalo testirati na virus korona. Kineski stručnjaci objasnili su u Dnevniku RTS koje ljude bi trebalo testirati na virus korona. - Tokom treće i četvrte nedelje raste broj obolelih, i zato… »

Brnabić: Nije bilo najpametnije širiti slike Sajma pre kraja uređivanja

Danas pre 9 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su u Vladi Srbije testirani svi oni koji su bili u kontaktu sa državnim sekretarom koji je oboleo od korona virusa. Premijerka je za televiziju Prva rekla da i za službenike Vlade Srbije važe ista… »

Vesti dana »