Povezane vesti

Sa terase ispalio 30 metaka iz automatske puške

Politika pre 9 dana
Pripadnici beogradske policije uhapsili su S. D. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Sumnja se da… »

Sa terase iz automatske puške u vazduh ispalio 30 metaka

Radio 021 pre 9 dana
Beogradska policija uhapsila je S.D. (23) zbog sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun Polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca. Sumnja se da je on potom automatsku pušku sa pet praznih okvira i tri okvira… »

Pucao iz automatske puške sa terase u Zemun Polju

B92 pre 9 dana
Beograd -- Policija u Beogradu uhapsila je S. D. (23) osumnjičenog da je u naselju Zemun Polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh 30 hitaca. Sumnja se da je S. D. sinoć posle toga sakrio automatsku pušku sa pet praznih okvira… »

Ispalo 30 metaka u Zemun polju: Priveden zbog šenlučenja

Večernje novosti pre 9 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.D. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca. Pripadnici… »

Valjda je vredelo: Provalnici uhapšeni tokom policijskog časa obijali prodavnice da bi ukrali neverovatan plen

Blic pre 9 dana
Beogradska policija je u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsila tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo teška krađa. U prvoj akciji, policija je sinoć uhapsila K. K. (26) i I. M. (26)… »

Troje uhapšeno u Beogradu: Obili radnje, ukrali alkohol i čokolade

Večernje novosti pre 9 dana
Beogradska policija je u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsila tri osobe. BEOGRAD - Beogradska policija je u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsila tri osobe zbog postojanja osnova… »

Krali alkoholna pića i čokolade u vreme policijskog časa, svi uhapšeni

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Beogradska policija je u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsila tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo teška krađa. U prvoj akciji, policija je sinoć uhapsila K.K. (26) i… »

Uhapšen zato što je ispalio 30 hitaca u vazduh sa terase u Zemun Polju

Novi magazin pre 9 dana
Policija u Beogradu uhapsila je S.D. (23) osumnjičenog da je u beogradskom naselju Zemun Polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh 30 hitaca. Sumnja se da je S.D. sinoć posle toga sakrio automatsku pušku sa pet praznih okvira… »

Uhapšen zato što je ispalio 30 hitaca u vazduh sa terase u Zemun Polju

Danas pre 9 dana
Policija u Beogradu uhapsila je S.D. (23) osumnjičenog da je u beogradskom naselju Zemun Polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh 30 hitaca. Sumnja se da je S.D. sinoć posle toga sakrio automatsku pušku sa pet praznih okvira… »

Pucao iz automatske puške sa terase u Zemunu

Dnevnik pre 9 dana
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.D. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca. Sumnja se… »

Drama u Zemun Polju: Pucao sa terase iz automatske puške! Mladić (23) odmah uhapšen

Kurir pre 9 dana
Sadrija D. (23) uhapšen je u Zemun Polju, jer je pucao iz automatske puške sa terase svog stana u tom naselju. On je ispalio oko 30 metka. Policija je odmah reagovala. Sadrija je pokušao da sakrije pušku, ali ju je policija pronašla, kao i tri puna i… »

Hapšenje u Zemun Polju: Pucao sa terase, ispalio 30 hitaca

Mondo pre 9 dana
Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su S.D. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca. Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su S.D… »

Uhapšen zbog sumnje da je pucao s terase u Zemun polju

RTS pre 9 dana
Policija u Beogradu uhapsila S. D. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun polje, sa terase svoga stana iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca. Sumnja se da je S. D. potom automatsku pušku sa pet… »

Rafali sa terase u Zemun polju

RTV pre 9 dana
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.D. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca. Sumnja se… »

Pucao iz automatske puške sa terase: Priveden mladić (23) iz Zemun Polja

Blic pre 9 dana
U Zemun Poju u Beogradu je uhapšen Sadrija D. (23) koji je iz automatske puške sa terase svog stana u ovom naselju ispalio 23 metka. U saradnji sa zemuskom policijom jedinica interventene je reagovala i uhapsila mladića. Mladić je pokušao da sakrije… »

Zemunac ispalio 23 metka iz automatske puške sa terase svog stana, pa pokušao da je sakrije

Telegraf pre 9 dana
Policija je pronašla oružje kao i tri puna okvira sa mecima za automatku pušku i pet praznih. U Zemun Polju u Beogradu je uhapšen S. D. (23) koji je iz automatske puške sa terase svog stana u ovom naselju ispalio 23 metka iz automatske puške. U… »

Vesti dana »