Povezane vesti

Kolarov: Samodisciplinom možemo da rešimo ovaj problem

Vesti online pre 5 dana
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da su tokom pandemije korona virusa samodisciplina i ostajanje kod kuće najvažniji. Apel fudbalera Rome objavio je Fudbalski savez Srbije (FS S) na svojim društvenim mrežama… »

Kolarov: Samodicplina je sada najvažnija – ostanite kod kuće!

Hot sport pre 5 dana
Levi bek “vučice” imao je važnu poruku Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov istakao je da su tokom trajanja pandemije korona virusa ostajanje kod kuće i samodisciplina najvažniji. Apel fudbalera Rome na svojim društvenim… »

"Ako se kaže da ostanemo kod kuće,: Onda..." Kapiten "orlova" Aleksandar Kolarov ima važnu poruku za sve!

Blic sport pre 5 dana
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da su tokom pandemije korona virusa samodisciplina i ostajanje kod kuće najvažniji. Apel fudbalera Rome objavio je Fudbalski savez Srbije (FSS) na svojim društvenim mrežama. "Svako… »

Kolarov apeluje na ljude da budu samodisciplinovani: Svako mora da bude odgovoran

Večernje novosti pre 5 dana
Ako se kaže da ostanemo kod kuće – onda ostanimo, poruka je fudbalera Rome. Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da su tokom pandemije korona virusa samodisciplina i ostajanje kod kuće najvažniji. Apel fudbalera Rome… »

Kolarov: Samo disciplinom možemo da rešimo ovaj problem

Sportski žurnal pre 5 dana
- Svako mora da bude odgovoran, ne samo prema sebi, već i prema drugima. Ako se kaže da ostanemo kod kuće – onda ostanimo. Jedino samodisciplinom i ostajanjem u svojim domovima možemo da rešimo ovaj problem - rekao je Kolarov. Kapiten fudbalske… »

Kolarov: Samodisciplinom možemo da rešimo ovaj problem

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da su tokom pandemije korona virusa samodisciplina i ostajanje kod kuće najvažniji. Apel fudbalera Rome objavio je Fudbalski savez Srbije (FS S) na svojim društvenim… »

Kolarov: Jedino samodisciplina može da reši ovaj problem

B92 pre 5 dana
Kapiten fudbalera Srbije Aleksandar Kolarov imao je jasnu poruku za sve u toku pandemije koronavirusa. Kolarov je apelovao na sve da ostanu u svojim domovina u ovoj teškoj situaciji. "Svako mora da bude odgovoran, ne samo prema sebi, već i prema… »

Vesti dana »