Povezane vesti
Česi osmislili maskomate, Ventil za respiratore, aplikaciju za nadzor izolovanih
N1 Info 26.03.2020
Češki gradovi Brno i Viškov pronašli su efikasan način da podele gradjanima zaštitne maske čije je nošenje obavezno zbog pandemije COVID-19 i postavili su ispred opština i jedne robne kuće "maskomate" iz kojih ne ispadaju slatkiši, cigarete, ili… »
Česi smislili maskomat, Poljaci respirator za dvoje i aplikaciju za samoizolaciju
Novi magazin 26.03.2020
Češki gradovi Brno i Viškov pronašli su efikasan način da podele građanima zaštitne maske čije je nošenje obavezno zbog pandemije COVID-19 i postavili su ispred opština i jedne robne kuće "maskomate" iz kojih ne ispadaju slatkiši, cigarete, ili sendviči… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Bivšoj rijaliti učesnici hakovan Instagram! Slađa u velikom problemu, hitno oglasila zbog sajber napada
Telegraf pre 15 minutajoš 1 povezana