Povezane vesti
Gradske pijace dezinfikovane: Nov raspored tezgi za bezbednu udaljenost prodavaca
Telegraf 26.03.2020
Palilulska i Stari merkator, neće raditi jer su zatvorenog tipa. On je dodao da je to jedna u nizu odluka koje grad sprovodi kako bi obezbedio da grad funkcioniše, a da se istovremeno sačuva zdravlje ljudi. - Mi ćemo kontrolisati i broj građana koji… »
Pijaca Gornja Varoš neće raditi dok je na snazi vanredno stanje
Srbija danas 26.03.2020
Obaveštenje za građane. Pijaca „Gornja varoš“ koja se nalazi na teritoriji gradske opštine Zemun, u ulici Senjka bb, a u sastavu je JKP „Gradske pijace“, prestaje sa radom sve dok je na teritoriji Republike Srbije proglašeno vanredno stanje… »
Radno vreme pijaca u Beogradu: Evo kada možete pazariti tokom vanrednog stanja
Kurir 26.03.2020
Radno vreme pijaca koje posluju u sastavu JKP Beogradske pijace izmenjeno je tokom vanrednog stanja proglašenog zbog korona virusa, pa tako pijace na otvorenom, osim robne pijace OTC - Buvljak, rade tri dana u nedelji. Rade četvrtkom, petkom i… »
Pijace u Beogradu dezinfikovane, napravljen novi raspored: Evo koje dve neće raditi!
Srbija danas 26.03.2020
Novo radno vreme pijaca u toku vanrednog stanja. Odlukom Gradskog štaba pijace u Beogradu rade od 8 do 15 časova četvrtkom, petkom i subotom, a u prethodna tri dana one su dezinfikovane i napravljen je novi raspored kako bi prodavci bili na bezbednoj… »
Vesti dana »
Danas novi protest kod Železničke stanice u Novom Sadu, građane pozivaju da ponesu farbu i rukavice
Nova pre 1 satjoš 7 povezanih
Aktivisti zauzeli Stari savski most, kaže poslanik Borko Stefanović
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana
Majk Meloun još jednom odao počast nikoli Jokiću: „Imam priliku da treniram jednog od najboljih igrača svih vremena“ (video)
Hot sport pre 34 minutajoš 16 povezanih
Pašalić: Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim
Vreme pre 46 minutajoš 13 povezanih