Повезане вести
"То изгледа: Овако... Вртим филм - како и шта?" Ђорђе Давид се укључио у Дневник након сазнања да је заражен корона вирусом…
Блиц 26.03.2020
Музичар Ђорђе Давид данас је потврдио да има корона вирус, а из болнице се укључио у "Дневник" телевизије "Прва", у којем је изнео више детаља. - И то изгледа овако... Упала плућа, стравично кашљање, темепратура ту и тамо… »
Ђорђе Давид једва долази до даха! Први пут у животу сам у болници, а овај кашаљ је стравичан! (видео)
Курир 26.03.2020
Ђорђе Давид данас је обавестио јавост путем друштвене мреже Инстаграм да су резултати тестирања показали да је оболео од короне. "Нажалост... потврђено ми је управо да имам ЦОВИД-19! Не капирам... Очајан сам. Вирус ће да прође… »
Ђорђе Давид позитиван на коронавирус
Вести онлине 26.03.2020
Музичар Ђорђе Давид саопштио је да му је потврђено да је позитиван на коронавирус. Он је објавио ту информацију на Инстаграму и пожалио се да се у болници осећа као у затвору, „Нажалост, потврђено ми је управо да имам Цовид-19… »
Емотивна исповест Ђорђа давида након сазнања да је заражен: Недостаје ми моја породица! Ево шта планира да уради
Курир 26.03.2020
Познати музичар Ђорђе Давид сазнао је данас да болује од вируса ЦОВИД-19, познатијег као коронавирус, који је изазвао глобалну пандемију. Не крије да је забринут за своју породицу. Прошлог петка Ђорђе се вратио из Северне… »
Ђорђе Давид позитиван на коронавирус
Н1 Инфо 26.03.2020
Музичар Ђорђе Давид саопштио је да му је потврђено да је позитиван на коронавирус. Он је објавио ту информацију на Инстаграму и пожалио се да се у болници осећа као у затвору. На жалост... потврдјено ми је управо да имам ЦОВИД… »
Поврђено: Ђорђе Давид има корона вирус
Мондо 26.03.2020
Певач се налази на пулмологии. Певач се налази на пулмологии Певач Ђорђе Давид јуче је обавестио пратиоце на друштвеним мрежама да се налази у болници због упале плућа, као и да је због тога тестиран на корона вирус. Са… »
Ђорђе Давид има вирус корона
Спутник 26.03.2020
Певач Ђорђе Давид потврдио је да има корона вирус. Он је на свом Инстаграм профилу обавестио све пратиоце да је позитиван на тест, преноси „Блиц“. „Нажалост, потврђено ми је управо да имам ковид-19. Не капирам, очајан сам“… »
Ђорђе Давид оболео од вируса корона: Тачно је, пре сат времена су ми јавили
Вечерње новости 26.03.2020
Примљен сам пре три дана, због високе температуре и упале плућа, коју "вучем" од децембра, рекао је рокер. Познати рокер Ђорђе Давид се налази у Клиници за инфективне и тропске болести Клиничког центра Србије, где је, како… »
Потврђено: Ђорђе Давид има корона вирус: "Очајан сам"
Блиц 26.03.2020
Певач Ђорђе Давид потврдио је да има корона вирус. Он је на свом Инстаграм профилу обавестио све пратиоце да је позитиван на тест. - Нажалост, потврђено ми је управо да имам ЦОВИД 19. Не капирам, очајан сам - написао је Ђорђе… »
Имам корона вирус, потврђено је: Ђорђе Давид заражен, а има само једну поруку за све! Очајан сам (фото)
Курир 26.03.2020
Ђорђе Давид на друштвеним мрежама потврдио је да има корона вирус. Музичар и члан жирија "Звезда Гранда" завршио је у болници због упале плућа, па се подвргао тестирању на корона вирус. Он је сада на Инстаграму послао свима… »
Ђорђе Давид позитиван на корона вирус: Очајан сам... Пакао. Као да си у затвору
Телеграф 26.03.2020
Рокер већ 4 дана лежи у болници. Ђорђе Давид (55) позитиван је на ЦОВИД-19, корона вирус. - На жалост... потврђено ми је управо да имам ЦОВИД-19! Не капирам.... Очајан сам. Вирус ће да прође. Али... болница! Пакао! Као да си у… »
Поповић открива кад је жири зг био у физичком контакту с Давидом који чека резултате теста на корону
Телеграф 26.03.2020
- Трећи дан сам у болници. Прво на инфективној. Данас пребачен на пулмологију у оквиру Клиничког центра - рекао је током јучерашњег дана Ђорђе. Ђорђе Давид и даље је у болници, где чека резултате теста на корона вирус, а Саша… »
“Чекам резултат теста на вирус корона, много ми недостаје ћерка, нервозан сам и размишљам о свему”: Ђорђе Давид у болници…
Вечерње новости 25.03.2020
Рокер каже да га фасцинирају лекари и комплетно медицинско особље који у тим условима имају времена за сваког пацијента. ПОПУЛАРНИ рок певач и члан жирија "Звезда Гранда" Ђорђе Давид (55) се налази у Клиници за инфективне и… »
Вести дана »
У Новом Саду данас променљиво време, температура до 27 степени
Радио 021 пре 55 минутајош 16 повезаних
Снажан земљотрес погодио Италију: Потрес се осетио широм региона
Еуроневс пре 39 минутајош 11 повезаних
Трамп назвао Нетањахуа лудим и незахвалним због ескалације израелских акција у Либану
РТВ пре 30 минутајош 9 повезаних
Балистичке ракете бришу зграде широм Украјине, најгоре у Кијеву! Руси ударају двапут на исто место; Кличко: Људи затрпани испод рушевина; броје се мртви (фото)
Курир пре 5 минутајош 7 повезаних
Данас почиње исплата мајских пензија: ПИО објавио ко први добија новац
Еуроневс пре 14 минутајош 4 повезане